Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.06.2013, 09:54
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

hm bakiyorum arkadaslar ilginc bir tartisma yapmisiniz aksam maalesef ben yoktum ama bende bir toplantiya bu konuyla katildim ve kisaca önce yorumlara bakmadan sunu aciklayim: akp ye karsi cok örgütlenme aktif yaparak, medya araciligiylada alman devletinin türkiyeye baskisini artirmak ve "suanki fasist sistemi devirmek" hedef.bunu kisaca bildireyim dedim.bunu alevi ve kürt örgütleri marksist,leninist,yesil,kirmizi,solcularla birlikte gerceklestirmek. ben aslinda severim bu insanlari "önce insan" hedefleri yalniiz...biraz gercekci olalim. gercekler maalesef öyle degil: önce insan? tamam avrupada bagira bagira önce insan, kapitalist sistem istemiyoruz vs diyebilirsiniz ama bu gercekte uygulanabilirmi? bunlari avrupada deriz ama neden bangladesch, hindistan vs ülkelerde cocuklarin, cok kötü sartlar altinda tavuk kümesinde durur gibi calisan insanlarin yaptigi mallari kullaniyoruz? ama en cok avrupa tüketiyor bu mallari.bu konu üzerinde baska bir zaman durabiliriz suanki durum ise erdogani "tahtindan indirme" hareketleri baslamistir