Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.06.2013, 08:15
crs79

Standard

Su fransiz usulü yazi tarzini anlamadim Bosphorus,tartismayi lastik gibi uzatmissin,karsindakiyle neredeyse hasirnesir olacaksin.Senin ki tartismadan öte,boy gösterisine dönmüs.

@herkes
alta isimlerini yazdiginiz örgütler,ekolojiyi isliyorlar manifestolarinda.eger bin agac ekilecekse ugruna bir agac feda edilir (yakilan agac) bu degismeyen gercekliktir,
"cöplerini yerlere atiyorlar", herifler sanki piknik yapmaya gitmisler gezi parkina,savasa,direnise kavgaya giden cöpünd erdine düsmez.kahpece planlar yapan bu tür olaylardan nemalanmaya calisir.
"raki,bira,icki siseleri atiyorlar camii bahcesine".atarlar,eger o camii allaha ve halka hizmet etmeyip AKP'ye hizmet ediyorsa fazlasini bile yaparlar.Allah onun günahini siseyi atana degil,siseyi attirana yazar (eger adaletliyse).

bayrak,devlet,sistem meraklisi olmussunuz...toprak ve üzerindeki halktir önemli olan,elli tane bayrak cizeyim size,mevcut bayraktan güzel olan sistemi isleyisi bes para etmedikten sonra bi boka yaramaz o bayrak.

yikin artik su bön bön düsüncelerinizi... sizleri okudukca konustugum dilden,etnik kimligimden utaniyorum.bu kadar kas kafali,geri birakilmis,haksizliga inanan,katliamlari mesrulastiran,milliyetine asik olan bi topluluk görmedim,PKK terör örgütü olmasina ragmen sizden daha cok humanist