Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.06.2013, 19:08
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von lafebesi Beitrag anzeigen
Bir cuval Kömüre, Makarnaya ve Pirince hala oy veren halkimiz var ne yazikki cok haklisin.
Ne halkmis arkadas. Kimse bana komur, makarna dagitmadi. Bu dedikodularin kaynagi nedir bilmiyorum. Komur, makarna efsanesi nereden cikti merak ediyorum.

Her parti siyasi propaganda yapar ve bir seyler dagitir. Vaatlerde bulunur.

Kemal Kilicdaroglu (genel mudurlugu doneminde SSK'yi batiran isim-kanitlari var), CHP lideri olmadan hemen once dugun salonlari gibi kucuk yerlerde konusma yapardi. Her birine ort. 200 kisi giderdi, boyle 3 konusmasina katilmistim. Hep vaatler hep vaatler.

Hic unutmuyorum, secim zamani yaklasinca da her eve 600 TL maas baglayacagini soyluyordu. Bu vatandasin oyunu satin almaya calismak degil midir? Ayrica AKP *zaten iktidardayken* insanlara bilgisayar, komur vb. yardiminda bulunmasinin ne sakincasi olabilir? Su ana kadar vaatlerinin hepsini gerceklestirmeye yakin parti AKP'dir. Bunu kabul etmek lazim. Marmaray'i kimse hayal bile edemezdi, denizin 62 metre altindan tup gecit. Insasi sirasinda bizzat bulundum.

Turkiye'de mi yasiyorsunuz ya da burada kac sene yasadiniz bilmiyorum ama biraz tecrube iyidir. Cok sey degisti.

AKP propagandasi yapmak istemiyorum Zulfiqar gibi. Gezi protestolarina bakarsaniz Turk bayragi haric butun flamalari ve bayraklari gorebilirsiniz, TKP ve turevi komunist partiler, TGB, BDP, PKK, DHKP-C, IP... goren de Sovyetler'de yasiyoruz sanir. Ortalik sari-kirmizi orakli flamalardan gecilmiyor. Bir de AKP mitinglerine bakin Turkiye bayragindan baska bayrak gorebilecek misiniz. Gezi protestolari tamamen IDEOLOJIK yapi halini aldi. Unutmadan, bu protestolara destek Turkiye'de %1 bile degil.

Bir soru. Son 10 yilda neden 500 000 Turk almanya'dan Turkiye'ye dondu acaba?

Geändert von BosphorusTaurus (11.06.2013 um 19:12 Uhr).