Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.06.2013, 16:05
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Capulcu Beitrag anzeigen
sana bu memleketi yedirtmezler #ProvokatörTayyip

Bu resimler komik ama gercekci degil. Erdogan klassik anlamda fasist degil. Erdogan, Edip Yüksel'in de ve onun abisi Metin Yüksel'in de icinde üye oldugu "Akincalar örgütüne mensuptu lise caglarinda.. Bunlar Ülkü Ocaklari basta olmak üzere DEV (Devrimci)-Sol, le DEV-(YOL) hedef secmislerdi.
Erdogan'nin MHP ve ülkücü düsmanligini anlamayanlar, nereden kaynaklandigini bilmeyenler böylece bilmis olsunlar.. Devlet Bahceli'de aslinda Erdogan'nin adami MHP'yi bitirmek icin para verse bu kadar güzel is yaptiramazdi..Neyse konuyu fazla derinleme dalmayalim..
Netice itibari ile Erdogan fasist degil, klassik anlamda bir meczup.. Ama fasistler irklarini esas alirlar, meczuplar, sacma sapan adina "fikih" dedikleri hilkat garibesini esas alirlar.. Nuh derler, peygamber demezler... Babasini bile kitir kitir dograr, eger onun görüslerine aykiri ise.. Keske fasist olsaydi, bu daha baska bir sey

ERDOĞAN CUMA NAMAZI KILAN ÜLKÜCÜYÜ DÖVDÜRDÜ

Yeniçağ Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Önkibar’ın yazısına göre, 12 Eylül'den kısa bir süre önce Numan Selimoğlu isimli bir ülkücü cuma namazı sonrasında "Kavmiyetçi köpek burada ne işin var" diyerek önderliğini Erdoğan’ın yaptığı Akıncılar tarafından dövüldü. Olayın ardından ÜGD Başkanı İsmail Hakkı Parlak, Erdoğan’ı çağırdı ve kendisinden ibadet etmek için camiye giden ülkücüyü neden dövdüğünün hesabını sordu. “Bana isim verilerek ve yemin edilerek aktarılan bu olay doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama şayet doğru ise Tayyip Erdoğan’da var olan gerçek Ülkücü kininin özel bir sebebi bu şekilde ortaya çıkmış oluyor” diyen Önkibar, “Sütunumu böyle bir iddiaya açmamın nedeni ise daha önce bu sütunda yazıldığı gibi aynı günlerde benim de benzer bir olayı yaşamış olmamdır” dedi ve ekledi, “Saldıranlar yine Akıncılardı.”

Geändert von the_last_time (10.06.2013 um 16:36 Uhr).