Last time bahsettigin Clip in 60% izledim daha fazlasina tahammül edemedim.cikmis adam kendi Basina düsüncelerini anlatiyor ve mimiklerine bakinca ne kadar Kin ve nefretle anlatiyor. Lise arkaslariymis birisi devlet adami olmus arkasinda dogal olarak biraz kiskanclikta olabilir diye aklimdan gecti.seninde belki arkadsinda o pozisyona gelsen olabilir

birde rusya, ingiltere vs gezi parkini destekliyor. Ne Güzel yaa aslinda bizi ingilizler yönetse olmazmi cok eskiden begri hevesleri var zavallilarin hevesleri karinlarinda kalacak. Rusya olmasin onlarda tabi gezi parkini destekliyor ama insanhaklari savunan o kadar avukati sokak ortasinda tek kursunla vuruyorlar, yada kimyasal maddelerle zehirliyorlar. Nedir sorun nedir 11 yildir ülkeyi kötü yapan Bir kac örnek verseniz? Özgürlükmü? Almanyada sokaga cöp birakin biri sikayet etsin hemen ceza. Bütün yazilarimiz facebook vs okunuyor. Bence türkiyedekiler burdakilerden Cook daha özgür yasiyorlar. 400 Nazi icin 250 polis soluk aldirmadi helikopterler sivri sinek Gibi bütün gün üzerimizde dönerek. Aslinda Vize kalksada gercek özgürlük nasilmis tatsalar. Dogu almanlarda birbir hayallerle duvari yikip sonra agladiklari gibi, yillarca onlari "Solidaritätzuschlag" la bile memnun edemedigimiz Gibi. Demek istedigim uzaktan davulun sesi Güzel gelirmis yada her Parlayan altin degilmis dedikleri Gibi. Birdee tatilde iki türkiyeden Staj icin Gelen türk ögrencilerle tanistim tatilköyünde dört aydir burdalarmis biraz daha kalirsak psikolojimiz bozulacak siz nasil yasiyorsunuz burda hersey yasaklarla dolu dediler. Türkiyenin degerini bilmek icin belkide bazilari türkiyeyi terketse ...