Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.06.2013, 17:33
the_last_time

Standard

Aslinda Edip Yüksel'in o konusmasini izlesen de konumuza bir tabanla devam etsek daha hos ve ürekten olur.
Ben milletimin ne istedigine saygili bir insanim. Ama milletimizin cogunun olandan biten haberdar oldugunu sanmiyorum. Orda en cok ranti kim elde edecek bil bakalim. Evet, Ahmet Burak Erdogan ve enistesi.. Ne bicim bi tessadüf ama degil mi? Kaderinde varmis. Alinyazismiymis.. Hic el yazisina benzeyen bir yani yok ama degil mi?
Saka bir yana, ama zurnanin zirt ettigi delik bu. Disaridan suclu aramaya gerek yok, sucluyu da, sucu da, suc ortagina cok iyi biliyorlar orta protesto edenler..
Bunu unutma Boshorus kardes.. Her adelestsizlik ve haksizlik ona karsi cikacak olan bir muhalefetini olusturur. Hani bir söz var ya biri yer, biri bakar kiyamet ondan kopar.. Anlasilan gemiler, gemicikler yetmiyor Erdogan'a ve tayfasina.. Agzi aci doyurmak kolayda gözü aci doyurmak zor oluyor..
If
Ben Ihsan Eliacik'in bir cok kitabini okudum ve konusmalarini dinledim. Bilge ve halkin icinden gelen bir Türk ilahiyatcisi.. Onu "malum zihniyetin" karalamasini dogal karsiliyorum. Cünkü Türkiye'de hak hukuk YOK! Iftira ile, yalan dolan ile itibarsizlastirma yöntemleri var..
Kendinden olmayani yok etmek icigüdüsü var..

Ben dogrulari her zaman alip yanlislardan uzak tutarak degistirmeyi denerim. Uzun bi konu ve ben simdi doktora gitmem lazim. Sen benim hatirim icin Edip Yüksel'in o konusmasini bi dinle.. Sonra yine bu konulara genelleme olarak gireriz..