Zitat:
Zitat von sevtap05
tamam güzelde, son zamanlarda türkiyenin ekonomisinin o Kadar iyi oldugunu bütün dünya medyasi bile gizlemezken, daha bir hafta önce borsa Istanbul rekor kiriyor haberleri gazetelerde yer alirken (ve bu gün borsa Istanbul 10% düsüs, 2,48%dollarda artis bir kac maddi zarardan örnek) birden bu olaylarin simdi olmasi tesadüfmü? bence türkiyenin kaosa gitmesini destekleyenler var. bende türkiyenin cok iyi bir yolda olduguna inaniyorum. Hayat kalitesi yükseliyor, yabanci yatirimcilarada atraktif olurken ülkemiz 2.bir suriyeye cevirmeyelim.
bu degisimi ben son yillarda gördüm, daha önce degil maalesef.
daha bir kac hafta önceki haber: türkiye iwf deki borclarini kapatiyor: http://portal.wko.at/wk/format_detai...1736&dstid=585
borsa Istanbul ne Kadar lukrativ:
http://www.wiwo.de/finanzen/boerse/t...4641356-2.html
ve ntv dede cok güzel Istanbul borsasi üzerine gecen hafta bir haber vardi suan bulamadigim ama bulup ekleyecegim.
|
Allah muhafaza, akli basinda olan hic bir insan Türkiye'nin ikinci bir Suriye falan filan olmasini istemiyor.
Sermaye, sakinligi sever. Sermaye gürültüyü patirdiyi, irticayi sevmez..
Ama Tayyip aklini basina almasi gerekiyor..
Eski dava arkadasi Edip Yüksel'den eski dostuna bir nasihat..
Edip Yüksel (T) Sağır sultan işitsin
Edip abi sen bir nuramasin. Seninle Dortmund'a görüsemedik bu sene. Ama bir daha Almanya'ya gelirsen yanina gelirim. O da olmazsa Tucson'a yanina gelirim. Senin gibi müslümana da, Kürde de can kurban
Edip Yuksel
Protestocuların arasında lümpen ve provakatör tipler var ve normal olarak olur. Zira protesto edenler bir örgüt değil; hele her üyesi üniformalı ve maaşlı bir örgüt değil. Aralarına provokasyon için sızan sivil polislerin bile olduğu karma karışık bir gruptur. Böyle olunca bir protestocunun yaptığından dolayı diğerini suçlamak doğru olmaz.
Ama polis ve asker öyle değili. Taksim'de başlayan olaylarda polisin gösterdiği vahşet ve şiddet Tayyib'in meşruiyetini bitirmiştir. Aşağıdaki video gibi bir çok video gördüm. Bunlar istisnai sahneler değil. Faşist bir polis devletinin dişlerini görüyorsunuz. YAKALADIKTAN sonra muhaliflere böylesine vahşice davranan bir polis örgütü ve ona bu cesareti veren iktidar yüzde 90'ın oylarını bile alsa zalim bir iktidar olur.