Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.06.2013, 21:33
the_last_time

Standard Ucuz propaganda kokuyor

Kusuruma bakma Bosphorus ama su cami de icki haberi bana hic inandirici gelmiyor. Aksine propaganda kokan bir habermis gibi geliyor. Ayni 1950'de Atatürk'ün evinde bomba patladi deyipte Rumlarin hedef gösterilmesi gibi, ayni 1978'de Kahramanmaras'ta, Corum'da Aleviler cami bombaladi yalanani uyduran su cehemmen zebanisi var, yüzüne bakinci tiksindigim birisi var su Ökkeş Şendiller, hangisi daha cirkin, cirkef ve bir insanin midesini bulandiracak kadar tipsiz? Haluk Kirci mi? Ökkeş Şendiller mi? Bilmiyorum hhha burada ne Yunanlilar Ata'nin evini, ne de aleviler cami bombalamisti... Hepsi yalandi..

Türkiye'de 100.000'den fazla cami var, ve cumadan cumaya camiye giden birisi olarak sana söyleyebilirim öyle herkesin gelisi güzel gizli sakli girildigi bir yer degil.
Bu resimler sonradan eklenme ve amaci da belli.. Baskan Erdogan'nin hedef gösterdigi, bir damla bile icki icen birisini bile alkolik ilan ettigi kesim.. Kus ucurtmayan polis zanlilari niye yakalayipta karsimiza cikarmadi? Zaten onlarin da gercek kimliklerine bakinilacak olursa öyle bir durumda, "malum zihniyetin bebeleri" oldugu ortaya cikar...
Orasini gecelim...

Ordakiler oraya alem yapmaya gitmiyorlar, milletin ve devletin malini Erdogan'nin oglu Ahmet Burak'a ve enistesine peskes cekilmesine karsi gittiler.. Ve polisler orantisiz güc kullandi. Yakma yokken, yikma yokken, bu orantsiz güc neyin nesiydi?..

Ama halkimiz bunlari yutmaz..Emin Cölasan'nin da degimi ile "* * *

Meclis’teki kelle hesabına dayanarak çıkardıkları yasalarla, baskı rejimiyle, polis gücüyle korkutup sindirilen millet günün birinde ayağa kalkıverir.
Kafanın kıyak olması için ille de alkol gerekmez.
İktidar sarhoşluğu insanın başını alkolden fazla döndürür.
Bunlar şimdi iktidar sarhoşu oldular, bu kıyak kafayla ülke yönetmeye kalkışıyorlar."

Darbe meselesine gelince: Milli istihbararat'a calisan birisinden duydum.. Eger olaylar ic savasa dönüsürse en gec 500 ölüden sonra Ordu kisladan cikacak ve siki yönetim ilan edecek. Bu durumda polisin geri cekilmesini bekliyecek. Eger polis geri cekilmezse, polis genel merkezi yerle bir edilip bombalancak...

Geändert von the_last_time (03.06.2013 um 21:58 Uhr).