Zitat:
Zitat von the_last_time
Bu protestolar ekonomik gidisatimizi kötü etkilemez umarim. Olaylari dogru görmek gerekir. Bu milletinin her kesimininden Erdogan'nin ailesinin ve yandaslarinin gemileri ve gemicikleri paralarla doldurmalarina karsi bir eylemdir. Ülkücüsü de var, Kommunisti de var, liberali da var, hatta muhafazakar dedigimiz insanlar bile yiginlarcaca var.. Basörtülüsü var, mini eteklisi var var var..
Simdi umarim Erdogan ve tayfasi firavunlasmaz ve biraz olsun yola gelir. Demokrasi demek insanlarin onayi ile insanlarin katkisi ile ülkemizi yönetmektir.
Sagcisi da bu topraklarin cocugu solcusu da, MHP'lisi de, CHP'lisi de, AKP'lisi de BDP'li si de.. Keske AKP'de sagduyulu yönetim kadrolarinin üyelerine hitap edebilsem de su mesaji iletebilsem.. Üniversteyi bir takim özel ve ailevi sorunlardan dolayi birakmak zorunda kaldigimda bana bir profesörüm sunu demisti "bazen yol almak icin, ilerlemek icin, bir adim geri gitmekte lazim olur hayatta demisti"
Demek istedigim su. Herkes bi geri adim atsim. Erdogan bu projeyi geri alsin ve protesto eden millette bi eve gitsin.
Yoksa her yarali, her ölü daha fazla kitleleri sokaga döker, AKP'nin cekirdek kesimi de sokaga dökülür ve size ic savasin tohumlari atilir ve cabukta yeserir.. Cünkü bizde böyle olaylar bazen futbol machlari gibi algilanir.. Fener süper de oynasa, mühtis bir gol de atsa, bir Galatasaray'li yine de Nuh der peygamber demez
Kaybeden ülkemiz ve milletimiz olur... Ve is cirigindan cikti miydi da DARBE OLUR!! Ama darbe olmadan önce, olanlar olur..
|
Dolmabahce Sarayi onunde linc edilen polisleri de biliyoruz. Lafebesi'nin arkadaslari nedense bunlardan bahsetmemis. Burada da baska bir linc girisimi:
http://www.youtube.com/watch?v=Fq2URZxAugQ
Uyanmismis artik, uyanip Turkiye'yi zarara ugrattiniz. 20 milyon TL zarari polis degil orayi burayi yikan sonra mazlum edebiyati yapan protestocular verdi. Cami yapilmasin deyip polise saldirdiktan sonra camilere siginanlar da yine kendileri oldu. Camiileri alet ettiler. Bununla da yetinmeyip camiide sigara ve bira ictiler.
bakalim kim protestolarda silah kullaniyormus
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1
Borsa dustu diye buna sevinenler yine protestocular, o kadar kafasizlar ki sanki bu ulke batinca onlar batmayacak. Bu kadar cahil, batinin masa olarak kullandigi kiralik magandalar ulkem adina utanc verici. Almanya'nin bunlari kabul edecegini mi saniyorlar acaba?

Daha 17 yasinda, gelmis hukumet istifa diye bagiriyor, beyni yikanmis yozlasmis bir genclik.
''Tayyip 3. Koprunun Adini EMİNE Koy Ki Butun Turkiye Uzerinden Gecsin'' deyip bir kisinin esine, karisina cinsel saldirida bulunabilecek kadar terbiyesiz mide bulandirici da oldular:
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1
Olaylarin bu konuma gelmesinden bati masasi magandalar sorumludur. Polis bizlerin guvenligini ve bu magandalari durdurmakla mukelleftir. Eger su ana kadar halen bir ic savas baslamadiysa bunun sebebi 21.5 milyon AKP taraftarlarinin sokaga dokulmemesinden, sabrindan kaynaklanmaktadir. Onlar da sokaga dokulup protestocularla catisirsa bundan protestocular ne kadar memnun olur acaba? Kisacasi kendine 'direnisci' diyen bu magandalar insani zorla AKP'li yapar
Sen ortaligi yakip yikarken polis emniyet mudurlugunde oturup cay icecek degil ya.
Dostum darbe olmaz, olsa bile protestocular darbelenir. AKP kozunu henuz oynamadi olaylari yatistirmakla mesgul. Darbe planlari yapanlar su an hapiste. Polis ve asker tamamen devlet kontrolunde, zaten de oyle olmasi gerekiyor. Asker devletten ayri bir yapilasmaya gidemez. Askere emri Basbakan verir, Cumhurbaskani onaylar. Genelkurmay Baskanligi direkt Basbakanliga baglidir. Darbe artik eskisi kadar kolay degil.