Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.05.2013, 15:46
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Bu bizde henüz siyasi kültürün tam oturmadiginin göstergesidir. Futbol takimi gibi parti tutmalar, dini siyasette alet edip rant edinmeler, Allah ile aldatanlar. Sorun cogulcu demokrasi ile cogunlukcu demokrasiyi karistirmak. Bu da malesef milletimizin kültür ve bilgi seviyesinin düsük oldugunu gösteriyor..
Almanya'da git ve bir kac kilo makarna, bir kac kilo odun, ve kömür dagitarak oy iste.. O kömürcüleri, odunculari, makarnacilari oyarlar, oyarlar

Taurus adini niye ekledin o zaman? Taurus deyince aklima Toroslar geliyor..
Onemli olan bir parti taraftari olunca onun yanlislarini elestirebilmek, koru korune o partinin yanlislarini kabullenmemek. Ozelestiri. Bu bizde eksik. Hal boyle olunca kopru yapilmasina bile karsi cikanlari gordukce guluyorum.

Bu arada parti propagandasi her ulkede serbest diye biliyorum. Kimi kola dagitir, kimi komur, makarna. Bir ara Cem Uzan dolandiricisinin Genc Parti'si vardi, her hafta gazeteyle birlikte kola dagitiyordu. Doner dagittigi bile olmustu. 2002 secimlerinde az daha baraji geciyordu %7 civari oy almisti. Herkes AKP makarna filan dagitiyor diyor kac yildir elimde mozzarella peynirle bekliyorum ama kimse bana makarna getirmedi

Taurus boga(burcu)ndan geliyor. Sembolu boga.