Haha guzel hikayeler. Alkolun ''tamamen'' yasaklanmasinin yararli olacagini dusunmuyorum. Genelevlerin yasaklanmasini da istemem (hayatimda hic gitmedim, gitmem de, orasi ayri). Demek istedigim bazi seyler yasaklanmamali ama kisitlamalar & duzenlemeler getirilebilir. Olayin dine baglanmasi yanlis, sen bagliyorsun demiyorum. Turkiye'deki muhalefet bunu cok yapiyor.
Dedigin gibi onemli olan ayari bilmek. Cogu ulkede daha agir kisitlamalar var hatta, amerika'da aractayken arka koltukta bile bira icemiyordum. 22.00'dan sonra cogu eyaletteki alkol satisinin yasak olmasindan bahsetmiyorum bile. Daha nice kisitlamalar. Yoksa amerika'ya da mi seriat geldi de haberimiz yok? Ulkemdeki seriat geliyoooooor cigirtkanlarini anlamiyorum. Herseye anlamsiz bir muhalefet. Bugun Istanbul'da 3. Koprunun temeli atildi, ona bile muhalefet edenler var. Adi Yavuz Sultan Koprusu olacak, sirf bu yuzden koprunun yapilmasina karsi cikanlar var. Kendi kendimize dusman olmusuz. Turkiye'de aptal saptal, ozenti, sacma sapan bir nesil yetisiyor. Bu vahim.
Bu arada Adana degil Istanbulluyum