Thema: Titel´los
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.05.2013, 15:31
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Sen burda kendini admin olarak gösterip Aurum'nun sahsi bilgilerini alip, ona gözdagi vermek isteyen birisisin.. Ben o sahislara söz verdim, hic birine kimin yolladigini söylemeyecegim diye. Ama onlar illa ki benim bu konuyu burda, eger gerekirse acmami istediler..
Ben burda Tülayi' Müll'ayi tanimam Kenan. Tülay'in adini anip duran sensin.. Zaten belirli bir süre sonra kendilidinden siliniyor onlar ve bir cogunu da okuduktan sonra kendim siliyorum Kenan... Hani Cobra übernehmen sie filmi var ya.. Diese Nachricht löscht sich in 10 sekunden von selsbt..

Hem sorulmasi gereken soru sahis degil, icerigi.. Icerigini de ben sana acikliyorum. Su kanserli kiz ardasinin meselini biraz anlatt vaybee'de kadinlar biraz üzülsünler
bak lastik aurumun kim oldugunu ben zaten biliyorum niye onun bilgilerini yine istiyeyim.

sen onu bunu birakta serefini kurtar. senin dediklerini bir kelimesi bile dogru degil. Kenan deyip zirvaliyorsun. istersen benimle beraber olan baska bayanlara sor benim ismimi. baka daha ne isimler ögreneceksin

cehaletinde siniri var diye düsünürdüm ama öyle degilmis.

bak aylar öncede ayni yalanlara basvurmustun. bana bir bayan resmini gönderdi demistin ve ben sana o resmi acikla dedigimde elli göbek attin.

simdi yine mail var diyorsun ama yine göbek üstüne göbek atiyorsun.

lastik senin gibi afsar karilari bile önümde dans etmedi, sen onlarida gectin.