Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus
Aslinda konuyu 'yasak' olarak algilamamak gerekir. Alkol kisitlamalari. Herkes kafasina gore zaten iciyor.
|
Kardes, bak Sen anlasilan Adana'lisin. Ferdi Tayfur'un iki sözü vardi, gecen gün bir gazete de okudum. Ferdi baba: Angelina Jolie, ölümden korktugu icin simdiden gögüslerini aldirdi.. Kardesim dogmasini biliyorsan ölmesini de bileceksin demisti..
Ve icki konusa gelmisti. Türk insanin icki kültürü vardir. En önemli kural, ictigin disariya cikmayacak

Ictigin gibi kalkmasini bileceksin. Eger oturup icipte kalkamiyorsan, kusuyorsan pusuyorsan adam degilsin..
Benim Mustafa'diye bir kankam var, aslen Kizilcahamamli ve MHP kökenli idi, Nurcu cemaatinden ve AKP'li.. Ancak beni tanidiktan sonra, Kemal Kilicdaroglu'na degil ama CHP'ye ve sosyal demokrasiye yakinlasiyor. Zaten insan bilmedigi seyin düsmanidir.. Ama Mustafa ara da bir hep icermisti.. Kimi zaman rakiyi ayranin icine katarak, anis kokusu belli olmasin diye.. Vay uyanik vay..
Benden has 10 litre sanayi sarabi degil de el yapimi Kalecik karasi sarabi istedi. Bir keresinde bir mangdal da icmisti ve has almisti..
Kur'an da zaten yazmiyor mu? Sarhosken namaz kilmayin.. Yani Allah kullarini bilmiyor mu? Insanlar diledikleri kadar yasak getirirlerse getirsinler, ama Ferdi Tayfur'un da dedigi gibi yasaklar bir seyin merakini ve zevkini artirir..
Ama benim bir kuralim var, üc bardaktan fazla icmem. Ne olursa olsun... Ve kirkta bir icerim.. Mangal yaparsak, ya da dügünlerde bilemedim bir Piano bar da falan filan...