Zitat:
Zitat von the_last_time
galiba sen Türkce konusmaktan biraz acizsin anlasilan? Izmir'e Güneydogu'dan göc edeli kac sene oldu? Biraz Türkce ögrensen iyi olur..
Böyle degimlerler üzerinden mi bana saldirmaya calisiyorsun. Dag gibi adam denildiginde, aklina senin Cudi mi geliyor yoksa Kürt isyancilar mi?
Evet CHP'nin ölüsü bile %35 eder cünkü CHP köklü bir partdir.. Bütün partiler lider odaklidir ama CHP'de lider odaklilik yok, parti esastir..
Aslinda böyle cikislarla Türk Milleti ne kadar keriz sandigini ortaya koyuyorlar bir takim, AKP bile utandigi parti yandaslari 
|
sabah aksam chp iyidir desende birsey digsmez.
böyle tartisma olmaz. ya konuya sadik kalacaksin yada hic tartismaya girmeyeceksin.
sana ne milletin irkindan? türkceyi kimin daha hakim oldugunu okuyanlar karar versin. böyle kücük cocuk gibi ben daha iyiyim demekle tartisma olmaz.
hicbir aciklama getiremedin sadece köklü parti oldugu icin ölüsü 35% getiriyormus.
demek kör cahil köklü parti oldugu icin sizi her yöne cekebiliyorlar.
demek köklü parti olmasi fanatikliginizin gerekcesi.
@arkadaslar yine tekrar ediyorum burada asil konumuz chpnin üyelerine dayattigi konusma ve hareket tarzidir.
bundan böyle dini tabirler kullanarak evlere girerken olduklari gibi degil yapmacik hareket ederek ayakkabilarini cikarilma emri veriliyor.
buna dini istismar denir.