Zitat:
Zitat von the_last_time
Sen dogru konusmuyorsun ki dogrularin altinda eziliyim? Ben CHP'nin tarihini bile okumus insanim. Insan cidden karsidakini kendisi gibi saniyor.. Bizde okuyan kitle cok.. Bir kac kilo makarnaya, kömüre ve oduna oyumuzu, serefimizi VATANIMIZI satacak kadar SATILIK degiliz...
|
konuya sadik kalamadigin gerceklerle yüzlesemedigini gösteriyor.
baska chpliler sunu diyor:
Zitat:
Bana o arap selamını ver... sonra yedi göbek sülalemden oy alamazsın.
|
Zitat:
CHP tam bir saçmalık partisi oldu çıktı ortaya. Biz onlar gibi olacağımıza onlar bizim gibi olsa bu daha adil olmaz mı? Ekonomiyi kim döndürüyorsa onun borusu öter arkadaş. Adamlar benim vergilerimle karnını doyuracak, yeşil kart sahibi olacak, çalışmadan akşama kadar evde oturup devlet yardımlarından faydalanacak ve ben ona benzeyeceğim öyle mi? Tamamen zırvalık. Bu fikri ortaya atanlar yüzde 50 nin diğer yüzde 50 ye baktığını sanırım görmemezlikten geliyor.
|
Zitat:
Yıllardır dini siyasete alet edenleri eleştiryorlardı. Muhafazakarlada aynısını söylüyorlar Cennetten tapu dağıtıyorlar sizin Tapunuz da varmı ey CHP? sadece kuru kuru olmuyor bu işler.
|
Zitat:
Yeni taktik,yeni bir açılım mı bu? Peki bu posteki değişikliğini halk yutacak mı? Neyse önemli değil,yutmazsa yanıt hazır nasılsa,"halk anlamıyor" sloganı yedekte duruyor.Küçük bir değişiklikle sunuma geçilebilir "halk NE YAPSAK anlamıyor".
|
Zitat:
Eyyy Kilicdaroglu beni partimden soguttun.
|
arkadaslar chp icinden ikiye bölünmüs parti haline geldi. bir kisim irkcilik ve islam düsmanligi yaparken öteki kisim dincilik ve halka yakin gibi gösterip oy toplayacagini zannediyor.
iki tarafada önerim siz kendinize yeni parti kurun. en azindan ne düsündügünüzü ve politikanizi netlestirirsiniz.