Zitat:
Zitat von Remix
CHP'den 'Selamünaleyküm' açılımı!
Partililer bundan böyle 'Allahaısmarladık', 'Allaha emanet olun' ya da 'Hayırlı günler' diyecek!
AK Parti'nin 'Tuzu kuruların partisi', 'Kıyılara sıkıştı' diyerek eleştirdiği CHP, seçim taktiklerini yeniledi. Seçmeni ikna etmek için ev ziyareti yapacak olan partililer, konuşmaya 'Selamünaleyküm' diyerek başlayacak, evden ayrılırken de 'Allahaısmarladık', 'Allaha emanet olun' ya da 'Hayırlı günler' diyecek.
CHP İzmir'de 10 bin 500 sandıkta üçer kişi görevlendirdi. İzmir'de 31 bin partiliyle ev ziyaretlerine başlayacak olan CHP'de iletişimin de kitabı yazıldı. CHP Parti İçi Eğitim Merkezi'nin hazırladığı, 'Seçime yönelik sandık çevresi örgütlenmesi' başlıklı 35 sayfalık kitapçıkta, ev ziyaretlerinde iletişim kuralları anlatıldı. Kitapçıkta, partililerin seçmeni ikna etmek için kullanacakları dil dikkat çekti. Partililerden konuşmaya 'Selamünaleyküm', diyerek başlamaları, evden ayrılırken de 'Allahaısmarladık', 'Allaha emanet olun' ya da 'Hayırlı günler' demeleri istendi. Evlere girerken ayakkabıların çıkarılmasıda yer aldı.
ama halk bunlarin yapmacik degismelerine kanmiyacak.
son secim anketlerine göre akp 51.4, chp 21, mhp 16, bdp 8
gün gectikce bunlar ak partiyi daha cok taklit ediyorlar ama oylarinda hicbir degisme yok.
DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
Bunlar güzel seyler, destekliyorum. Bende birini ugurlarken Allah'a emanet ol diyorum.. Dindar olmak kötü bir sey degil. hatta güzel bir sey, din tüccari olmak adiligin alasidir..
CHP'yle diger partiler arasindaki fark ne biliyormusun? Diger partilerin hepsi tek adam partisidir. Kimler gelip kimler gecmedi ki. ANAP=Özal, DYP=Demirel, AKP=Erdogan...
Ama ben kisi icin degil, CHP'nin Atatürk'ün emaneti oldugu icin ve bu emaneti alip daha ileriye daha yüksege tasimayi vatan borcu bilirim. Dogrusunu söylemek gerekirse, bence gelecegin genel baskani Muharrem Ince olsun. Zaten CHP'de Kemal Kilicdaroglu gereken basariy gösteremezse o koltugu bosaltacaktir.. Parti ici demokrasisinin CHP'de yerlesmesinde acizane benim de katkim var. Bir cok insana onun gereksimlerini anlatmistim.. Mesele sirf particilik degil. Ben Türkiye'mizde yasaklarin yasak oldugunu görmek isterim.. Bir de ne CHP o kadar asagida ne AKP o kadar yükseklerde.. Az atta civcivler de yesin..