Thema: Liebe?
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.05.2013, 15:35
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Ich finde es schlimm, wenn ältere männer sich an sehr junge frauen ranmachen und so aufdringlich sind. Habe das gefühl die werden immer mehr. Ich weiss gar nicht was sie sich einbilden. Das ist auch eine frauen diskriminierung. Es als selbstverständlich hinzunehmen, dass solche frauen sie annehmen würden.

Im umgekehrten falle ist es wohl in, dass jüngere männer auf reifere frauen stehen. Mit den jahren ändert sich das warscheinlich.
Aurum'cugum, bak güzelim sana simdi erkeklerin beyin dünyasi hakkinda bir bilgi veriyim.
Bir erkek eger eglenmek amacli ve kisa süreligine bir iliski yasamak istiyoruz o zaman armutun sapina, üzümün cöpüne vs. fazla bakmaz. Dikkatini cekerim ben bakarim, ama ben o klassik Türk erkeklerinden bahsediyorum. Ama bir erkek coluklu, cocuklu aile kurmak istiyorsa elbette yasina da bakar. Bak Almanya'da cok büyük bir sigorta sirketinde calisan bir arkadasim var. Kendisi 42 yasinda idi kiz arkadasi da 23. Ve o yasina göre bakimli bir erkekti, sonra bana aile planlamasindan vs. sorular sormustu.. Elbette dedim ve olursa 5 tane cocuk yapmak istiyorum dedim. O da bende, dedi, kiz arkdasimi ondan genc bir bayan arasindan sectim dedi..
Iste zurnanin zirt ettigi delik burasi. Ben örnegin kadinlarin en cekicilerini 30 ile35 yas arasi görüyorum ama gel gör bana asik olan 20'li küsür yasta oluyor..
Ne kadar feminizimin askerligine soyunursan soyun, doganin gerceklerini degistiremeyiz.. Ve isin diger yani, ask ve iliski meselelerinde iki insan bir birini hangi sebebten dolayi olursa olsun, istedikten sonra, ücüncü kisiye cacik yemek düser...
Gönül kusu iste bu, aka da konuyor boka da...

Anmerkung: En basitinden su basit Türklerin ve basbakan Erdogan'nin bilgi kaynagi olan "Polat Alemdar" karakteriyle Kurtlar Vadisi dizisinde oynayan Necati Sasmaz. Bu kisi 40 yasinda, özel hayatindaki kiz arkadasi 35 yasinda idi, dizide ki, Leyla Türkmen karakterini canlandiran Cerkez güzeli Ayşe Çiğdem Batur 31 yasinda.. Ama gercek hayatta bu kisi evlendi ve evlendigi kiz da 21 yasinda.. Bilmem anlatabiliyormuyum?

Geändert von the_last_time (03.05.2013 um 15:47 Uhr).