Zitat:
Zitat von lafebesi
O halde senin duana amin diyorum :-) Acikcasi ben böyle bir dua etmiyorum. Ettigim tek dua cocugumun saglikli olmasi ve iyi bir insan olarak yetismesi. Ilerde de kim ile mutlu olacaksa onu secmesi. Bu konuya farkli bakiyorum cünkü bir cok escinsel arkadasim var ve onlarla tanistigimda veya simdilerde görüstügümde insanliklarina bakiyorum - sex hayatlarina degil ;-) Ama bunun baskalari icin zor oldugunu düsleyebiliyorum.
Kesinlikle katiliyorum. Hosgörü ile basliyor hersey ve hosgörü ile bitiyor. Maalesef bu kelimenin anlamini bilmeyen bir cok insan var..
|
Benimde Almanya'da isim geregi muhattap olmam gereken bir kac escinsel vardi. Sana bir kadin olarak sirf insan ve arkadasca yaklastiklari icin onlarin sex hayatlari aklinin ucundan bile gecmemistir.. Ben onlarin iki tarafli konusmalarina karisyim. Bir keresinde iste birisine diyorum ki, Martin, mach dich fertig ich muss dich auch zum Kunden mitnehmen. Und weisst du was gesagt hat?" Ach jung nimm' mich wie du möchtest.." Und wenn sowas zum tausendsten mal passiert, kann man sich darüber doch bisschen aufregen oder?