Zitat:
Zitat von the_last_time
Lafebecigim bir seye hosgörü beklemeden önce, insanin kendi basina gelmesini düsünmek lazim. Örnegin, ben baskalarinin escinsel cocuklarina son derece hos görülüyüm ama Allah bana escinsel cocuk vermesin diye dua ederim..
Evli bir kadina asik olma meselesine gelince. Evlenmis ayrilmis olabilir ama cocuklu bir kadina asik olmak ve onun cocugunu kabullenmek herkese göre degil. O erkek o kadini herseyden cok sevmesi lazim. ama su, escinsellik kadar kötü birsey degil. Birinci cocuk onun olmaya bilir, ama o kadinin ikinci cocugu, ücüncü ve dördüncü cocugu onun olabilir 
|
O halde senin duana amin diyorum :-) Acikcasi ben böyle bir dua etmiyorum. Ettigim tek dua cocugumun saglikli olmasi ve iyi bir insan olarak yetismesi. Ilerde de kim ile mutlu olacaksa onu secmesi. Bu konuya farkli bakiyorum cünkü bir cok escinsel arkadasim var ve onlarla tanistigimda veya simdilerde görüstügümde insanliklarina bakiyorum - sex hayatlarina degil ;-) Ama bunun baskalari icin zor oldugunu düsleyebiliyorum.
Zitat:
Zitat von the_last_time
Farkli düsüncelere gelince, asil hosgörü burda baslar ve burda biter. Birisinin fikirlerine ne kadar karsi olursam oluyum, ama bir o kadar da onun o fikirlerini söyleme ve savunma hakkina sahip olmasi icin elimden geleni yaparim.. Netice de herkeste düsünmek icin bir beyin var, herkes ayni düsünmek zorunda degil. Seviyeli sekilde fikir catisimana da karis degilim...
|
Kesinlikle katiliyorum. Hosgörü ile basliyor hersey ve hosgörü ile bitiyor. Maalesef bu kelimenin anlamini bilmeyen bir cok insan var..