Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Langweilig ohne Ende. Bay Bos konusanlarin bas uzmani. Bozuk plak gibi mübarek. Kendine yalaka arayan sensin on tane Nickle. Als Assitoni hattest Du auch immer eine Beschützerin und Unterstützerin :-) Ist doch schön. Wenn man den ganzen lieben Tag online ist soll man sich natürlich nicht alleine fühlen. :-)
Forumda bütün acilan konularin ici senin kavgalarinla dolu.
DEDIKODU sevmiyorum. Tuvtuv hikayelerin sarmiyor. Lasttime ya da baskasinin dedikodusu sarmiyor. Sarmiyor sarmiyor. Deine erfundenen Geschichten interessieren einfach nicht. Auch wenn du dir dabei super schlau vorkommst.
Sarmadigi icinde : Benden uzak dur. Cevap yazma. Sümük gibi yapistin kac gündür; Ignore et!
Ayrica forumdan cikacagim yazmadim. Her cümleyi cevirip istedigin gibi algilayip yeniden yazdigini herkes biliyor. Dedikoducularin severek yaptigi bir is. Cikarim ya da cikmam, sana soracak degilim. Dua et, adaklar ada belki Allah dualarini kabul eder. Gerizekali.
|
onmyclown,
bana sümük gibi yapisan sensin. senin carpik irkci zihniyetinden dolayi rezil ettigim icin deli dana gibi etrafa saldiran sensin.
baktin ki konularda eziliyorsun baska yol denemeyi tercih ettin. önce benimle tartisan ve zit düsünceye sahip olanlara sevgi dolu sözlerle yaklastin. mail atarak insanlari kendi yanina cekmeye calistin. komplimentler yaparak yalakalik yaptin. bunlarin haberleri geldi bana
gelelim lastosch isine, simdiye kadar susup simdi mi gözüne batti? bak onmyclown tuvtuv bir zamanlar burada bu anlattiklarimi kendisi acikladi. ben sadece unutulmamasi icin insanlari bilgilendiriyorum. bu seni rahatsiz ediyorsa, sana yakin olan lastoschun kasinmasina care bul.
siz buradaki insanlari aptal yerine koymayin. herkes kimin ne mal oldugunu biliyor. kasinani kasirim. bu senin icinde lastosch ve geri kalan yalakalarin incinde gecerlidir.
ben burada kasinmayani hicbir zaman kasimamisimdir.
ayrica forumdan cikarsin yada cikmazsin bana soracak degilsin ama cikacagini ima edip omurgasiz sekilde döneklik yapmak edepsizligini ortaya koyuyor.
ps. ben sadece lastoschun serefsizliklerini degil,diger serefsizliklerin unutulmamasi icin insanlari bilgilendiriyorum. bu forumda cocuklara bile sapiklik yapanlari desifre eden benim.
pps. kendisini cok terbiyeli ve ahlakli biri olarak tanitmaya calisan onmyclown, blinddate yapan bayanlara kötü gözle bakan bu onmyclownun kendisinin blinddate uzmani olduguna dair buranin üyelerini bilgilendirmek isterim.
ppps. bu blinddate konusunda bir aciklik getirirsen herkesi sevindirirsin