Evet CHP'ye üyeyim, cünkü cok sevdigim birisi gönüllü olarak cok güzel calismalar yapiyor. Cebimden ayda bir kac TL ve bir kac saatimle destekliyorum. Ve bu arkadas iyi isler beceriyor. Bir zamanlar sagin kalesi olan Kalecik'te simdi CHP belediye baskaniysa, onunda becerisi. Bana gelmisti, senin gibi gibi Atatürk sevdalisi bir insani aramizda görmek istiyorum. Gelecegin Türkiye'sini muassir medeniyetlerin arasinda degil de cöl bedevilerinin arasinda görmek istiyorsan gelme, diger taraftan dedim tamam ben cocuga destek olacagim. Dünyayi degistireceksen önce kendinden baslamalisin dedim ve oldu.. Hatta kendimi birak Ömer denen bir arkadasi da üye ettim. Kendisi koyu MHP'lidir ama "ahdi" varmis. Devlet Bahceli denen "o serefsiz" basta oldukca MHP'ye darginmis..Ancak Ülkü ocaklariyla temasta kalmis
Gelecegin aydin, laik, demokrat, her vatandasina gercekten sahip cikan yandaslik degil vatandaslik bagi ile baglanan bir Türkiye'yi Mustafa Sarigül, Muharrem Ince ve Ümit Kocasakal önderliginde ki bir CHP kurar..
Ama su da var, AKP'nin binde bir dogrularini savunurum. Gerekirse CHP'lilere karsi bile... Yeter ki dogru olsunlar, CHP'ye üye olmaktan ziyade ben bu ülkenin kayitsiz sartsiz cikarlarina bakarim. Zaten gercek Cumhuriyet Halk Parti'cilige de bu.. Ne azi ne de fazlasi...