Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Cok iyi niyetli olmayacaksin Lasttime. Yani iyi niyetli olacaksin kendince ama karsindakinin iyi niyetli olduguna güvenmeyeceksin. Senin basina ne geldiyse zamaninda iyi niyetle özelinden bahsetmekten gelmis belliki.(Yazdiklarinizin hepsini okumadim cünkü ilgilendirmiyor ayrintilar) Aslinda son derece dogal senin bu sekil davranmis olman. Ne bileceksin ki karsindakinin bir Internet sapigi oldugunu? Kadinlarda pekala internet sapigi olabilir. Vaybee de Online Listesine baktiginda birsürü manyak erkek profili oldugu kadar birsürü de manyak kiz/kadin profili var. Manyak bir kadin ona anlattiklarini baskasina -üstüne de on tane ekleyerek- anlatmis. Baska sapiklarin islerine yarayacak, onlara göre altin degerinde bilgiler. Bundan sonrasi icin dikkat et bari, yasin büyük ama yüregin cocuk kadar masum.  Senin iyi insan oldugunu görememek icin kör olmak, ya da tamamen gözlem yapma yeteneginden uzak olmak lazim.
AMA illa ki biriyle tanismak istiyorsan disarda ara kismetini. Erkeksin sonucta. Musst die aktive Ansprache üben.  Zaten Türkiyedeyim diyorsun, Türkiyede türkten bol ne var, ordan ayaela birini ve buralarda arama.
|
bilmeden iftira atmak neyine yariyor onmyown?
öteki konularda senin yanlis düsündügümü belirttigim icin simdi birilerine yalakalik yapman kimsenin gözünden kacmiyor.
sunu bilki ben burada ne söylediysem bildigim icin söylüyorum. lasttime arkadasin daha önce bunu itiraf etti ama sonra yazdiklarini yine sildi. bende bu yusuf barbaros kemal cenk referanslarimdan vazgectim.
bak istersen ben sana adres vereyim sana hicte uzak olmayan bir yer ve git orada bu barbaros, cenk veya kemale sor.
iftira atmadan önce iki kere düsün yoksa edepsizliginin bedelini böyle ödersin.