Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.04.2013, 13:29
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
türkce ezan okuyana ceza yoktu!!!
türkce konusana ceza yoktu!!!!

sen simdi arapca yasaklandi diyorsun. ben arapcanin yasaklanmasinada karsiyim. ben kiyafetlerin yasaklanmasinada karsiyim. ben milletin özeline karisilmasinada karsiyim.

gayet acik ve net sekilde asimilasyon yapilmistir.

bir müslüman olarak dogrulari kabul etmek gerekiyor.

ben chplile kötüdür demiyorum, farkindaysan chp zihniyeti, kemalist zihniyeti diyorum. genelde chp ye oy verenlerin babasida dedeside chpye oy verendir. onlar cahil olduklari icin kemalistlige inandirilmislar.
o kardeslerimizin gözünü acip dogru yolu göstermemiz gerekiyor.

sen yine konuyu dine cevirmeye calisiyorsun.
sen chpliler kötü demiyorsun ama bu tür yaklasimlarinla onlarla sürekli kavga edersin ki, zaten ediyorsunuz...böyle bir sey düzelmez

Ya biz Arapca Ezan istiyorduk, Türkce Ezan bizim lehimize mi oldu? bölünme lehine cok iyi oldu...Ve bölündükten sonra ne hale geldik ortada idi..

Sunu anlayamamissin; Islamiyet gitti mi, düzgün yasanmadi mi, insanlar dinden sogutuldugu zaman, Türklükte, Kürtlükte degersiz kalir. ilk olarak dinini düsünmen lazim.

Insan nasil ruhunun yorulacagina, vücudunun yorulmasina razi olur, dinimizde öyle...
Dininin basina gelenlere bir bak, o zaman Irk'inin basina gelenleri görmeye firsat bile bulamazsin..

Geändert von Cakabeyy (07.04.2013 um 13:31 Uhr).