Zitat:
Zitat von Herrlichkeit
serefsiz insanlar dönmekten doymuyor.
daha dün kemal kilicdaroglunu göge kadar övenler bugün onu satiyorlar.
hep yeni geleni övüp bitiremiyorlar ama iki dakikada sonra 5 kurusa satabiliyorlar.
tarihe bakinca bu zihniyetin satmaya aliskin oldugunu daha net görebiliyoruz.
ben kivirdaroglu geldiginde demistim bu adam oturdugu koltuktan kalkmiyacak. ama serefsizler iktidar olmazsak kendisi gidecek demislerdi. ayni serefsizler kivirdaroglu gitmeyince binbir bahaneyle bunun üstünü örtmeye calistilar. ama artik onlar bile bikti ve kivirdaroglunu satiyorlar.
bu nasil bir yol? bu nasil bir ideal?
yol arkadasini satana bizim ülkede serefsiz derler.
|
Serefli insanlar herseyden önce takim tutar gibi parti tutmaz, yetim hakki, kul hakki yiyenlere helal olsun demez. Kilicdaroglu CHP'ye parti ici demokrasiyi getiririyor. Bu Türkiye'de bir ilk. Eger Türk Milleti'nin taktirini alamazsa cekip gidecek. Demokrasi bu dur.
Kemal Kilicdaroglu asla bir kötü insan degildir, ama biz iyin en iyisiyle ancak tatmin olacak bir anlayis sergiliyoruz. Kimdir su an en iyileri? Mustafa Sarigül, Muharrem Ince ve Ümit Kocasakal...
Zaten AKP'nin cekirdek kitlesi %18, oduncularin, kömürcülerin, makarnacilarin ve ölmüs insanlarin oylarini cekerse, en krali bu. Ondan zaten AKP'yi ecel korkusu aldi, boyundan büyük haddini asan isler yapti ve simdi Türk Milleti'nin gazabindan korkuyorlar..