Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.03.2013, 23:34
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
lastoş birak bu sidik yarisini.

burada cocuk gibi davrandikca seni ciddiye alamiyorum. kimin dogru kimin yanlis konustugunu birakta okuyanlar karar versin.

daha birkac gün önce bir bayana sulanip sonra carpici sekilde terslenmeni konu etmiyecegim ama bundan yillar önce baska bir bayanla siir arkadasi olalim deyipte onunla mail üzeri siirler yazmani unutmadik. daha sonra o ayni sekilde seni tersleyince burada o kiza demedik sey birakmadin. ama o kiz sana cok net sadece siir paylasiriz daha fazlasi olamaz dedigi halde senin hayal gücünle bu kiza asik olmalarin unutulmadi.
ve hala o kiza yaptigin iftira ve yalanlarini kiniyorum lastoş.

bak aradan o kadar yillar gecti ama hala sende bir ilerleme yok. ayni taktikler, ayni oyunlar.
Kim kimi ciddiye almadigi belli. Ondan mi benim yazilarimi kopyaliyorsun. Bak buna gerek yok Mülltoni, istersen sana bir Autogram'da yollayabilirim

Sana bir sey daha anlatiyim mi önceden ben bayaga milliyetciydim. Türk kizlarini ellemezdim, zaten pesimde dolasan o kadar cok milletten kizlar vardi ki. Netice de benim de bir kizkardesim olabilirdi, onunda duyuglari ile oynanmasina siddetle karsi cikardim.
Neyse gelelim bana, sende Persönlichkeitsstörung oldugu icin sana bir sey anlatacagim. Bir zamanlar yillar önce Türkce dersine girmeden önce nasil olduysa bir Kahramanmaras'li bir kiz vardi. Imtihan bu ya, bende tam böyle Türkce "kurtlar sofrasi" mi de ya ülkücüler mi de ne dersen onlarla ayni siniftaydim. Aslinda iyi de geciniyorduk. Ama bu Kahramaras'li kiz sinifin gözdesiydi ve bana asikti, bende kizin gurununu incitmemek icin görmemezlikten ve duymamazliktan geliyordum. Bir keresinde yolda sinifa dogru giderken "öptügüm o islak dudaklarindan, öptügüm islak dudaklarindan, sözlerin doguyor gecelerime, gözlerin doguyor gecelerime diye mirildaniyordum. Onu hic görmemistim bile, ama o beni görmüs anlasilan ve bana ne dedi biliyormusun, sen var ya aslinda bütün kadinlarin hayalindeki erkeksin. Öyle mi diyorsun Selime, evet sen pesine düsdükten sonra her kizi kendine baglayabilirsin demisti

Ben iste buyum Mülltoni, abaza abaza dolasip her iki bacakliya sarsilan, sulanan tiplerden degilim. Insan karsindakini kendisini gibi sanarmis. Kendi ve niyetini fazlasiyla cok belli ettin Mülltoni..
Yeri geldiginde eline, diline, beline cokta iyi sahip olmasini bilirim.. Benden de sana tavsiye, fazla kerhaneye gitme, sirf icki ve kumar bir yuvayi yikmaz, kerhaneye gidipte colugunun cogunun riskini uckurunun sevdasina harcamakta öyledir.. Ve bunun adi Affäre degil Puffbesuch'tur. Su pörtlek kurbaga gözlerini acta gercekleri gör artik..

Geändert von the_last_time (14.03.2013 um 00:17 Uhr).