Zitat:
Zitat von the_last_time
Evell Allah yasimi basimi aldim. Nerde ne diyecegimi cok iyi biliyorum bazi hemsallarima göre ve hatta benden bile yasca büyük olanlara göre. Akil yasta degil bastadir. Ben her zaman böyleydim kocum.
Eger Ankara gel, beni cagir bende gelmeyim iste o zaman bana demedigini birakma. Ama cagirmazsan ayni hak bana da doguduyor bilmis ol...
Bak kocum, sunu iyi bil. Ben Cenab-i Allah'u Teala'dan baska kimseye boyun egmem. Ic Anadolu'lu bir Türkmenim ama Ege'nin Yörüklerine benzer bir yanim var. Efeler ancak zeybek dansinda egilirler.. Bilmem anlatabiliyormuyum?
|
ben yerde yatana tekme atanlardan degilim, gelmedigin halde seni ezmiyorum.
hatta burada reddedildigin halde benden rica edildigi icin bu konuyu daha ayrintisina girmiyorum ve senin kivirirak sadece siir arkadasiyiz demene müsade ettim.
görüyorsun sana karsi merhametli davrandigimi ve sana güzel ögütlerde bulunuyorum.
hala okula gidip egitim görmeni tavsiye ediyorum. kacmakla azerbaycana yerlesmekle sorunlar bitmiyor.
lastoş birak bu cocukca sidik yarislarini, sinirlenince kocum ve lan kelimelerini bolca kullanir oluyorsun ama benden sana tavsiye bir iki nefes al ve relax ol
sana buradan hayatini karartabilecegin kiz yok, kusura bakma ama buna müsade edemem.
o kizlarin sucu ne, garibanlar sadece temiz efendi birini ararken bunlari kandirarak bakici araman efendilige sigmiyor.
bunlara göz yumarsam kendime affedemem.