Zitat:
Zitat von Herrlichkeit
Yine diyorum kendi zavalli yalanlarini mesruiyet kazandirmak icin atasözleri ve deyimler kullanarak bilgisizligini saklamya calisman bosadir.
ifade edemiyorsan kendini git biraz dans et ve günah cikart.
burada aleviligi korumak icin deli danaya dönüstügün kimsenin gözünden kacmiyor. ama senin alevilik zannettigin inancin aleviligin a'si bile degil.
sapikligin basta olanidir. sen kendi inancini dezayn etmeye hürsün ama alevilik böyledir dediginde alevilige leke sürmüs olursun.
atalarin bile aleviligi saptiriyorlar bize göre dogru olan yol sünniliktir deyip sünni yolu secmistir. sen önce gecmisini arastir sonra burada laf yetistirmeye calis.
akademisyen olmadigin icin kendini nasil ifade edecegini ögrenememissin. nered bilgi ve kaynak edinilir ögrenmemissin.
benden tavsiye git biraz dirsek cürüt sonra gel karsima. ama tembelligin buna müsade etmiyorsa git iki kivir ve günah cikart belki o zaman akillanirsin.
Edip Yüksel:
- babasi ünlü Sadrettin Yüksel Hoca oglu Edip icin kafasi karismis dinden dönmüs ilan etti.
- oglunun "seks düskünü kizlardan" (edip yükselin kendi deyimi) korumak icin okula derslerine katilan bir zaat.
- sivri söylemlerle gündeme gelmeye calisan ticari amacli sahtekar.
- kuranin degistirildigini iddia eden
- Hz. Muhammed'i saymayan
- Hadisleri ve Sünnetleri reddeden
- 19 sayisinin kutsal odugunu iddia eden
- kafasi karisik bir zavalli
Yasar Nuri Öztürk:
- es degistirirken daha önceki esini ruh hastasi ilan edip
- kendi yaptigi yanlislari dogruya cevirmek icin fetvalar uyduran
- ramazanda denizde mayoyla yakalanan cakma hocanin "deniz suyu icmek orucu bozmaz" fetvalari gibi komik durumlara düsen
- CHPyi reddeden bu partide bir tek adam yoktur ve hepsi yalancidir diyen
- Recep Tayyip Erdogan'i seven ve övgülerle söz eden
- büyük bir dolandirici, tek amaci kitap satip para kazanmak
|
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis. Zaten malesef toplumumuzun yapisinda var,meyve veren agaci taslamak. Hadi onlar öyle, ama yine bir ilahiyatci yazar olan Ihsan Eliacik'ta ayni seyleri söylüyor. Din bu olamaz diyor, Emevi-Yezit-dininin Islam ile alakasi yok ve insani dinden cikarir ateist yapar demisti..
Örnegin benim peygamberim 6 yasindaki bir kizla cinsel temasa giren bir sapik degil. Sünniler'ce sahih yanina inandirici olarak kabul gören hadislerde bu böyle geciyor. Hadisleri de dinin sarti olarak görünen ve bir tanesi inkar edenin hepsini, hepsini inkar edenin de dinen mürted ilan dilir Sünnilikte.
Ben bundan dolayli önüme gelen herkesle tarstistim ve redetmistim. Sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'ün, sayin Edip Yüksel'nin yorumlariyla kendimi yine Islamiyet'te buldum...
Sence Peygamber efendimiz Hz. Ayse ile 6 yasinda, bilemedim 9 yasinda nikahlandi mi, yani gerdege girdi mi? Yani cinsel temasta ciftlestiler mi? Yani, kari koca mi oldular? Evet diyorsan, zaten sana diyecek bir sözüm kalmaz...