Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.03.2013, 11:57
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

@sünnilere küfür eden ve bu kisilere sayin deyip bunlari bilgin ilan eden serefsizdir (isteyen üzerine alinabilir)

atasözü ve deyimlerle kendini ifade edemedigini ve baskalarin sözleriyle kendine haklilik kazandirmaya calisman asikar.
5 atasözü ezberleyip devamli onlari tekrarladigin farkinda bile olmamam senin cahilligini göz önüne seriyor.

Kendi aptalligini bu kadar göz önüne sermen senin daha cok ekmek yemeni gösteriyor. alevi ve siileri ayni tutup bunlarin ayri bir inanc oldugunun farkinda bile olmayan kafasi karisik dangalak.

Evet benim dedigim gibi sadece sünnilere degil her türlü inanclara küfür eden bu serefsizler sadece kendi inandiklarinin dogru oldugunu inanip yeni teoriler sergileyip ne kadar rezil olduklarini gösterir.

sana bir ders vereyim o.b.c.:
aleviler kendi aralarinda bile inandiklarinin ne oldugunu belirleyememistir. birileri namaz kiliyor ve bunun farz oldugunu ve Hz. Muhammed peygamberimiz diyor. baskalari Hz. Ali tek kusursuz ve günahsiz insandir deyip ona taparak 'aynicem' yapmaktan hoslaniyor.
sen gelmissin aleviligin reklamini yapip burada sünnileri alevilestirmek pesinde kosuyorsun.

herzamanki gibi dolgun bilgi olmadan yarim yamalak bildigin seylerle kendini rezil etmeyi birak.

osmanlida alevilerin dogru yolu secmesini döneklik olarak tarif etmen bile senin bundan ne kadar rahatsiz oldugunu gösteriyor. arastirsan bunlar niye sünni oldugunu belki gözün acilir. aleviligin dedeler tarafindan sapiklastirildigi icin cogu alevi en dogru yol sünnilikltir diye bu yolu secti.

burada yanlis bilgi ile karmasiklik yaratmaya calisacagina git cemevine ve biraz dans ederek günah cikart.

surada birsey daha belirteyim sünni aleviligi secerse veya alevi sünniligi secerse benim icin bu döneklik degildir, her insan dinini özgür secme hakkina sahip. ama bu hakki döneklik olarak asigilamak isteyen demokrasi düsmanlarina ben sokak agziyla orospucocugu derim ama terbiyem buna müsade etmiyor.