Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.03.2013, 17:18
the_last_time

Standard

@Mülltonne

Deveye sormuslar, boynun niye egri diye, oda demis ki nerem dogru ki? Burda deve sensin. Ilk küfüre de baslayan sendin devam eden de sen.

Gelelim senin sacmaliklarina. Benim senin icin ne oldugum önemli degil. Lafa bakarim laf mi söyleyene bakarim adam mi misali.
Gelmissin yok ben sünnilere hakaret ediyormusumda, peygamberlere hakaret ediyormussumda bunlara Alevilere mum söndü demeyle es degermiste vesaire vesaire.

Eger Sayin Edip Yüksel ile Sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'ün güzel sohbetlerini dogru dinlemis olsaydin o zaman görürdün ki, onlar hem Alevi/Siilere hemde Sünnilere ayni mesafe durup onlari bidatlikla, sirkle sucluyorlar ve Kur'an'nin yolunu terk ettiklerini söylüyorlar. Bunlari onlarin kendi kaynaklari ile ortaya cikariyorlar...

Senin dedigin gibi sirf sünnilere degil, siileri de Islam'nin ruhuna ters bir anlayis olarak algiliyorlar.

Biliyorsun dinler benim ilgi alanimi kaplar. Birak Sünniligi, Aleviligi, Hristiyanligi da Yahudiligie de iyi bilirim. Sünniligin essasi, küttüp-i sitte ve Aleverin dayanaklari masalat ve Imam-Cafer buyrugudur.. Burda bir defa mum söndüden söz ediliyor mu?
Bu iftirayi atanlarin aslinda kendi analarina ve bacilarina ne gözle baktiklarini ortaya koyular. Hani insan karsisindakini kendisi gibi sanarmis ya, o misali...

Gel gelelim Osmanliya' Osmanli 17.yila kadar Alevi/Bektasi idi. Yeniceri Ordulari Haci-Bektasi-Veli'nin dergahina baglidir. Macaristan'da gömülü iki Bektasi vardir, birisi Gül Baba ve digeri de Kanuni Sultan Süleyman'dir.. Osmanli sonradan sünnilesti ama bu ayri bir konu..
Türkiye ve Balkanlardaki Türkmen kökenli Türklerin, cogu degil, TAMAMI ALEVI KÖKENLI IDI. Sonra'dan yoldan döndüler ve sünnilestiler.. Kanini akitsam alevi cikarsin eger Türksen..
Kimin dönek oldugu belli.. Ben babam bile olsa dogrulari söylelerim, dogrulardan cekinmem korkmam. korktugum bir Allah'tir..
Döneklik meselesini de cözdük..

Benimle bu konulara girmeden önce 10 ton kitap oku da gel! Yoksa seni böyle rezil rüsva ederim...