Zitat:
Zitat von the_last_time
Artik bu yeni moda isimlerden kicik kapmaya basladim. Furkan, Gürkan, Dogukan, Batikan vs.. Kizim olursa adi Senem, oglum olursa adi Sürmelibey olacak. Benim cocukluk kahramanim. Bir keresinde köyde idim ve süper zeka kiz yegenim bana sormustu. Amca bu dagin arkasinda ne var. Bende tatlim bu dag Eldinvan dagidir. Gördügün yer Cankiri, su asagisi da Kirikkale'dir. Bu dagin ardinda Sürmelibey ve Telli Senem'nin yüz yillara meydan okumus bir asklari vardir. Onlar evlenmediler mi? Ben: Ah Yakup Aga ah... Hayir tatlim evlenmediler. Onlar ki bir birilerini dünya gözüyle görmeden önce rüyalarinda görmüsler ve her ikiside karsi karisya geldiklerinde bir birilerini rüyalarindan tanidiklarini söylemisler. Ama evlenmediler. Asklarinin tamami Ahirette kaldi. Ahirett neresi: Ben gülerek, Eldivan dagindan da, Cankiri'dan'dan, Yozgat'tan da coook uzak bir yerdedir. Yaz tatilinden 100 metre ileride.. Bana baka kaldi.. Hadi cok soru sorma gel onlarin ruhlarina bir dua okuyalim ve Sürmelibey ile Telli Senem'nin ruhlarina ben arada sirada bir Fatiha okurdum ve bunu yegenime de ögrettmis oldum. Ne de olsa bugünün kücükleri yarinin büyükleri....
|
Güzel bir anekdot. Bravo, hosgeldin Thelasttime. Böyle seviyeli yazilara az rastliyoruz burada.
Bencede yeni moda isimlerde hic bir ruh yok...