Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.11.2012, 23:04
CakaBeyy

Standard

Zitat:
Zitat von eme12 Beitrag anzeigen
tarihe bir bakinca hic de sasirtici olmuyor kimlerin pkk yi destekledigi ve nicin kürtlerle türkleri birbirine düsürmek istemeleri.
tarihte dikkatimi ceken haclilar ve siyonistler ve iran var...

bizim is yerinde Sah ismail adinda birisi var...kendisi güya Kürtmüs ve Pkknin yaptiklarini destekledigini bir kac kere söyledi benim yanimda...
ama ilginc olan, bir de Safevi iran sah'i ' Sah ismail ' var...
bu Sah ismail'e karsi Kürtler savasmis...hemde bütün Kürt Beylikleri , yarisi falanda degil..
ve simdi bugün bakiyorsun, sah ismail gibi düsünen, ismini bile sah ismail koymus bir adam , Kürtlerin hakkini savunuyor ben Kürtüm diyor ve hep Türklerin aleyhine konusuyor..

oysa tarihteki sah ismail kürtlere karsi savasmis...
demek istedigim ' ne yazik ki kürtlerin icinde bilmedikleri düsmanlar, biz kürdüz diye yalan söyleyerek , Safevilerin, Sah ismailin ve Ermenilerin intikamini aliyorlar.. ' Türkleri ve Kürtleri birbirine düsürerek...

burada bazi arkadaslar o Türkmen falan diyor ama onlar Irka falan bakmaz arkadas...
bin kac sene önce olmus Halife meselesi yüzünden bize düsman olanlar niye Irk meselesiyle ilgilensin...onlar bu davayi sürdürmeye yardim eden her Irktan destek aliyor

onlar kim derseniz, Sianin bazi kollari ve ne yazik ki kandirdiklari bazi Aleviler...
ama biz onlarin oyununa gelmeyecegimiz icin, Alevilere hey saygili davranmaya , islerine karismamaya calisiyoruz...

ama Aleviler zaten bizim onlarla hic bir problemimiz olmadigini, Sünniler Alevilere hata yaptiklarinda, ayni sekilde karsi geldigimizi gördüklerinde anliyorlar...