Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.10.2012, 11:35
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln Reform degil, dine dönüs sözkonusu güzelim

Zitat:
Zitat von OnMyOwn Beitrag anzeigen
Yeni yeni icatlar cikarmayin, elbette basörtüsü dinin geregi, elbette namaz kilarken saclarinda görünmeyecek.

Bence dinin bir geregini yerine getirmek herkesin kendisine kalmis birsey AMA "bu dinde yoktur" diye inkar etmek tamamen yanlis.

Texti okumadim weil super überflüssig. Asirlardir bilinen birseyi postmodern "bilimci"nin teki yorumladi diye asirlik gercekler degismez. Kendimizi kandirmayalim...
Bu yazdiklarinin Kur'dan'da bir temeli var mi? Bak Yasar Nuri Öztürk, R. Ihsan Eliacik, Edip Yüksel, Emre Dorman ve diger degerli ezber bozan ilahiyatcilar ne postmodern ne de reformcu.. Onlarin istedigi dek bir sey var. Dinin, yani Islam'nin aslina dönüs... Bilmem anlatabiliyorum

Kur'anin ilk emri ne biliyormusun? Oku , Okuyanla okumayan bir olur mu hic diye yüce Allah C.C. Sen ki daglar kadar kitap okumus, edebiyattan tut siirlere kadar bir cok alani kapsayan kitap okuyan birisisin. Senin buraya ekledigim yazimi okumamami cok yadirgadim dogrusu.. Sana yakistiramadim. N'olur sende bu toplumun %96,75'i gibi okumak ve kitap düsmani olma, zoru sec ve o mutsuz ama bilgili, onurlu ama kitap okuyan % 4,25'e dahil ol...

Geändert von Der_Levantiner (31.10.2012 um 11:39 Uhr).