Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.09.2012, 19:39
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

azziz anyni beyaaa

ya, sabahin köründe bagirmak olurmu. sen dalga geciyorsun beyaaaa.

bak ben spor olarak namazi yaslilar icin iyi buluyorum. ama abuk subuk hikayeler olmaz beyaa.

neymis orucluymus, sen önünde yersen saygisiz oluyormus. -- islamistler adami hasta yapmayin. -- atatürk neymis. sonunda bize bir stalin lazim. ozaman kanun getirirdim: camilieri yerin dibine yapmalarina. göremede nasil hiristiyanlar araplardan korkarak orda yasayip ibadet ettikleri gibi.

sabahin köründe insani hasta yapmayin. insan olur. dinden politik yapmayin. hiristiyanlar tek deng deng biraz caliyor. onlarda calmasinlar. sinagogda ses kirligi yapan varmi? yok iste.

erdogan, adam olsun yoksa teki dügmege basar: istanbula haber gider - GALVANIZEEEEE!!

levos kardesimize gelince bence o normal türk oppurtunisti. onun icin kullandigi bir arac. türklerin tarihi zaten öyle. oda arap dinini birince firsatta yok eder. hakli beyaaaaa. 5 vakit namaz kilcakmisin. ne bicim din böyle? köle miyiz beyaaa?

adam olun. yasamin bi anlami yoktur. olsa olsa yasamdir. korkmayin. allahdan korkmayin. adami hasta etmeyin

dininizi kendinize saklayin. adam olun.

sükrüüü, modern olmak bizim isizmizdir.

islamistler beni PÖFFF ediyor

azzi napiyon beyaa?