Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.09.2012, 18:38
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

azzi napiyon beyaaa?

yok abi akp felan olmaz. tamam eskisinden daha is yapiyorlar felan filan. ama yobazlara inanilmaz beya. bu cagda o hikayelere inanma beyaaaa.

ikinizde o hikayelere inaniyorsun. yuh beyaaaaaaa. atheislerin irzina geciyorlar burda. deli gibi müezzinler bariyor. canim bomba atmak istiyor.

levos, ya senden kemalist olmaz beyaaa. sen su din hikaye meselesini kabul etmedikten sonra. yaw. olmaz beyaaa.

azzi, bana hersey de ama türkler türkiyeyi batirmiyacak deme. iste adamlar 800 lira kazaniyor. dallas gibti tipler milyonlarca. bizim kiracilarin hepsi "düsmüs" tiplerden. ya türkiyede cok kara türk var beyaaaa.

bu din meselesini carsaf gibi herseyi örtüyor altindada rezillik kayniyor. gelecek kredikrizinde ve ev krizinde türkiye yine batacak.

yok almanya fakirlesiyormus. ya dalgami geciyorsun beyaa? almanlar tek basina bütün avrupayi kurtariyor. türklerde yunanlilar gibi belesden avrupada yasamak istiyor. tek yapabildikleri, esek gibi calismak. amak akili calistirmak zor geliyor.

türkiyenin etrafinda her devlet düsman. türkiyenin neresi gelismis. tamam tek tük ilerleme var ama hepsi kopya. yinede türkiye 50 sene arkada. isimiz gücümüz kendimizi kandiriyoruz.

ya, kardesim bana hersey de ama kokerec deme. igrenc. ya. midem bulaniyor. ben zaten haftalardir et yemedim.....

türkiyede paran varsa iyidir. günesi var. ama yasam zor buralarda. benim hicbir emsalim almanyadan buraya yasamaya gelemedi. türkiye okadar iyi olsaydi niye geledmediler?

halbuki onlarda akpnin yardimiylan yobazlasiyor. yuhhh. almanya yobazlas sonrada almanyaya kiz. yapmayin beyaaaaa.

bide türkiyede eski igrenc gelenekler var. el öpcekmisin felan filan. ne öpmeyi. bi kursun yersin beyaaaa.

offf ya die moslems gehen mir zur zeit ganz schön auf den sack, beyaaaaaaa. kusura bakmayin. adam olun beyaaaaa

levos, önce güzel bi ateist ol, adam ol. azziz gibi assasin ninjalarin tarafinda sonra olma. beyaaaaaaa

yaw su arap dininii bi yok eden adam yokmu beyaaa. atatürk kalk beyaaaa

azzi, napiyon beyaaaa?