Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Haa söyle bee  Hayat herkes icin gürül gürül! Yeter ki insan gibi yasamasini bilelim. Sen Almanya'da misin Türkiye'de misin? Sana bir sey söyleyim mi Azzi, eger Türkiye'de improvisieren degil de ciddi manada düzenini kurmus olursan burdaki hayat bir daha baska. Almanya'nin belki düzeninin özlerin kimi zamanlar, ama öyle durumlarda Almanya'dan niye gittigini bir kagida yazip okuyacaksin
Ankara'da Atatürk Orman Ciftligi'nde bir Kokorec satan bir dükkan var. Orda dek ISO 8001 zertifikalilisi o. Orda yenmesini tavsiye ederim hele yazin bahceli olan kisminda
Dedigin gibi kimi neyi secerse secsin, herkes diledigi gibi yasamakta ve düsünmekte özgürdür...
|
Ben Türkiyedeyim ama almanyaya gidip gelmek zorundayim. ilk baslarda özledim almayandaki düzeni ama artik almanyada yapamam. vatanimiz bambaska. hele bu terör olaylari bitse her kösesi huzur dolu cennet olacak.
Benden sana tavsiye arada bir almanyaya gitmen. bana öyle geliyorki almanya git gide daha kötü oluyor. insanlar daha fakirlesmis. inanki türkiye birkac seneye almanyayi gecmis olacak.
ankarada isim var zaten geldigimde insallah dedigin kokorecciye giderim. ama begenmezsem hesabi levantin arkadas ödeyecek derim dükkan sahibine