Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Kizmiyorum, sana kizamam ki! Para, pul konusuna deginmissin. Zaten o yöne cevrilecegin belliydi. Ama burda da seni hayal kirikligina ugratacagim. Benim bir ayda kazandigim parayi sen bir senede kazanamzsin. Eve, barka gelince bir degil bir kac tane var. Güzel kadinlara gelince, güzel bir doktor kizla, yasi henüz 25 birazdan Atatürk Orman Ciftliginde Kokorec yemege ve ayran icmeye gidiyorum. Ben yine de kimseyi zatin almaya calismam. Ama madem bu zihniyetten bahsediyorsun. Bu Trabzon'lu, sari sacli, mavi gözlü güzel doktor kiz sansli. Hem yakisikli, hem kültür seviyesi yüksek hemde olaganüstü yakisikli, cagdas, aydin, ileri görüslü, ama yeri geldiginde de asker gibi mert, bir boksör gibi de kodumuydu oturtan bir erkekle güzel bir kokorec ziyafeti cekecek  Bak sana sunu da söyleyim, beraber dolasmak fikir alisverisinde bulunmak, deneyimleri paylasmak, o gitar calip ben de baglamami elime alarak sesimizi sesimize katmak, öyle parayla kimi beyaz corapli erkeklerin kimi Karadeniz'in kuzey kisimindan gelen kizlardan parayla alinacak bir duygu degil. "O" malum zihniyet bu gönül ziyafetinin ne oldugunu hic bir zaman ögrenemez 
|
Levoş yine yalan söylemiyorsan senin adina cok sevindim.
Demek benim sözelirimi dinleyip adam olma yoluna girmissin.
Bundan 2 sene önce issiz gücsüz abini evinde kaliyordun. yengen senden nefret etmisti ve sagda solda senin ne kadar beceriksiz oldugunu anlatiyordu.
Bravo 2 yilda 5 kurusa sahip olmayan biriyken adam olduysan, benim yilda kazandigim parayi 1 ayda kazanipta, sayisi belli olmayan evlere sahip olman cok sevindirdi.
ama söylediklerin her zamanki gibi atip tutmadan ibaretse, kendini kandirmis olursun.
ps. ich rieche erfolg und misserfolg und das wäre das erste mal dass ich falsch liege