Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.09.2012, 17:14
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von AzziToni Beitrag anzeigen
Levoş ben sana kizma demistim.

Atmak bedava ama biraz kücük atsan yiyen olur

Sen sonunda yine benim sözü dinleyeceksin. Adam ol, ev al, kendi parani kazanmaya basla, evlen, coluk cocuga karis.

Sen istedigin kadar kendini öv ama günün sonunda sana "yaş 40 olmuş, neyin var, neler basardin simdiye kadar" denecek. Hangi kendini bilmis kadin böyle basarisiz, hayalperest, bir kere sözüne sadik kalamayan, tükürdügünü yalayan, ic güvey olacak birini kocasi olarak görmek ister?

Benim cok sevdigim bir zaza arkadasimin lafi geldi aklima: "bunlar evlenecek cahil bulsada, bu kafa onlara boynuz tasitacak."

levoşum güzel güzel konusuyorken sen niye bu kadar sinirlendin? son yazilarinda devamli tehditler savuruyorsun. dans etmeler, tükürük yalatmalar, cizmeler...

sözün bittigi yerde aciz kaba güce basvururmus. ama bilki daha önceleri aglayarak giderken ben sana tükürdügünü yalatarak geri getirdim
ben yaptim. yapacagim diye hayalperestlige düsmem, oysa sen hala yapacaklarda takilmissin.
Kizmiyorum, sana kizamam ki! Para, pul konusuna deginmissin. Zaten o yöne cevrilecegin belliydi. Ama burda da seni hayal kirikligina ugratacagim. Benim bir ayda kazandigim parayi sen bir senede kazanamzsin. Eve, barka gelince bir degil bir kac tane var. Güzel kadinlara gelince, güzel bir doktor kizla, yasi henüz 25 birazdan Atatürk Orman Ciftliginde Kokorec yemege ve ayran icmeye gidiyorum. Ben yine de kimseyi zatin almaya calismam. Ama madem bu zihniyetten bahsediyorsun. Bu Trabzon'lu, sari sacli, mavi gözlü güzel doktor kiz sansli. Hem yakisikli, hem kültür seviyesi yüksek hemde olaganüstü yakisikli, cagdas, aydin, ileri görüslü, ama yeri geldiginde de asker gibi mert, bir boksör gibi de kodumuydu oturtan bir erkekle güzel bir kokorec ziyafeti cekecek Bak sana sunu da söyleyim, beraber dolasmak fikir alisverisinde bulunmak, deneyimleri paylasmak, o gitar calip ben de baglamami elime alarak sesimizi sesimize katmak, öyle parayla kimi beyaz corapli erkeklerin kimi Karadeniz'in kuzey kisimindan gelen kizlardan parayla alinacak bir duygu degil. "O" malum zihniyet bu gönül ziyafetinin ne oldugunu hic bir zaman ögrenemez