Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Seni anlamayacak ne var ki? Selbst sogar ein taubstummer Blinder auf Krücken würde dich verstehen. Kadinlar konusa gelince, andere haben keine andere Wahl, ich schon Ich habe die Qual der Wahl. O konuda sana 1 degil, bin degil 10 bin fark atarim. Agzin hayretten öyle acik kalir ki, kuruya verir ve tükürecek tükürügün kalmaz ki tükürsende sana onu da yalatiyim  Benim aradigim kadin hem kontes hem köylü kizi ariyorum. Öyle kimileri gibi görücü üsüyüle teyzelerinin, halalarinin ve dayilarin kizlarini degil  ))) Anliyormusun? Nicht irgendeine Perle, auch nicht die schwarze Perle unter den weissen sondern die blaue Perle unter den schwarzen ;-))
Was hinsichtlich Frauen uns beide betrifft. Der Unterschied zwischen dir und mir ist der, dass es bei dir GEWOLLT aber nicht GEKONNT ist ;-)
Diyorum sana elinde firsat varken, PKK AKP'yi henüz tam manasyila bitirmemisken, Suriye'deki ates AKP yakmamisken daha tam olarak (Abdulatif Sener: Suriye AKP'yi bitirecek) gel sen CHP üzerinden bana yüklenmeye calis senin AKP'li karizmani da ciziyim söyle :-)
|
Levoş ben sana kizma demistim.
Atmak bedava ama biraz kücük atsan yiyen olur
Sen sonunda yine benim sözü dinleyeceksin. Adam ol, ev al, kendi parani kazanmaya basla, evlen, coluk cocuga karis.
Sen istedigin kadar kendini öv ama günün sonunda sana "yaş 40 olmuş, neyin var, neler basardin simdiye kadar" denecek. Hangi kendini bilmis kadin böyle basarisiz, hayalperest, bir kere sözüne sadik kalamayan, tükürdügünü yalayan, ic güvey olacak birini kocasi olarak görmek ister?
Benim cok sevdigim bir zaza arkadasimin lafi geldi aklima: "bunlar evlenecek cahil bulsada, bu kafa onlara boynuz tasitacak."
levoşum güzel güzel konusuyorken sen niye bu kadar sinirlendin? son yazilarinda devamli tehditler savuruyorsun. dans etmeler, tükürük yalatmalar, cizmeler...
sözün bittigi yerde aciz kaba güce basvururmus. ama bilki daha önceleri aglayarak giderken ben sana tükürdügünü yalatarak geri getirdim

ben yaptim. yapacagim diye hayalperestlige düsmem, oysa sen hala yapacaklarda takilmissin.