Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.09.2012, 17:09
AzziToni

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Ben sana sadece ikaz da bulundum ve benimle siyaset üzerinden ugras, kadinlar konsunda hic sansin olmadigini söyledim. Ne var bunda? Beni ezip gectigin apacik orta da mi? Ben niye görmüyorum o zaman? Tek gördügüm sey sana NUH dedirtiyorum ama PEYGAMBER dedirtemiyorum.

Ben büyük konusmayi severim, cünkü Grosse Klappe und was dahinter, anliyormusun?

Ben her zaman ileri görüslü bir insanim, gerekirse kendi camiama mensup insanlari elestirebilirim, senin de AKP hükümetini bir kere elestirdigini görmedim. Hic hata yapmadilar mi bu sütten cikmis ak kasiklar?
Malesef yine anlamamissin levoş, benim son 5 yazdiklarimi yine oku ve adam gibi cevap ver.

Billy arkadas levoşa akil ver dedi ve bende sana dogru yolu göstermeye calisiyorum.

Sen cikip kadin konusunda benimle kimse yarisamaz deyip tutturuyorsun. kücük cocuk gibi davraniyorsun. benim simdi daha basarili olmam veya olmamam neyi degistirir? onun icin böyle polemiklere girmem. sen dedigin kadar basarili olsaydin su aralar aranmakta olmazdin

Bu konuya girmisken sunu söyliyeyim. sen önce kendini kurtar sonra baskalarini kurtar. burada kadin konusunda profesyonelim diyorsun ama elde yok 5 kurus. kelin ilaci olsa basina sürer.

Büyük konustugunu (große klappe) biliyoruz. ama gerisi bos laf. bos laf olmasa dansöz gibi kivirip daha sonra cevap verecegim deyip kacmazdin.

Benden sana tavsiye bir konu acip kacmayi birak. verecek cevabin yoksa adam gibi 'haklisin abi' diyeceksin ve konuyu öyle kapatacaksin.

örümcek kafali olmayi birak levoş senin camiadan simdiye dek 1 adam cikmadi. kasar nuri hocan bile sizi satti gitti.