Zitat:
Zitat von Billy73
azziz, ayni beyaaa,
sen birseyler biliyorsunda konusuyorsun. levosun güzel genlerinden iyi cocuk yapilirmis. adamin cani sikilmis cirkin cocuklari göre göre. ama sende hic levosa akil vermiyorsunki. insan tek basina yasamayi ögrenmesi lazim. kadanlardan ne beklenir, be yaa? saka mi geciyorsun? kadinlar´dan bir hayir gelmez. kadinlar hobby´nin altinda olan bir mesguliyet.
sükrü, güzelligi yetistirmek bizim isimizdir.
levos,
tam üzüldüm diyemem isinizin olmadigina. biliryorsun ben evlilige karsiyim. bu cagda evlenilirmi? hepse cadi. neyse. planlarin ney? istersen sag solda rastgele cocuk yap. nasil olsa yakisikligi veriyorsun, öbürleride yetistirsin.
sükrü, özgür yasamak bizim isimizdir
|
Üzülecek bir sey yok Billy! Insanlar konusarak hayvanlar koklasarak anlasirlar. Auf der letzten Zielgerade haben wir gemerkt, dass wir in zwei wesentlichen Punkten eine unüberbrückbare Meinungsverschiedenheit hatten. Wir sind in Freundschaft, was man sich darunter vorstellt, auseinandergegangen. Das einzige was mich teilweise bedrückt ist, dass sie derzeit keine Lebensfreude hat und permanent weint etc.. Nur eine Ehe ist kein Kinderspiel, aus Mitleid darf nicht geheiratet werden. Es ist auch keine Sache von von kurzer und vorübergehender Dauer, wo man sich sagen könnte, komm tue ihr doch diesen Gefallen.. Das soll ein lebenlang andauern.
Seni de evlendiririz be ya Billy. Aslinda ben kendi köyümüzden evlenmek istiyorum. Ordaki bütün kizlarin hepsi okumus. En asagi düzey ögretmenlik, bir de kendi memleketin vesaire.. Ama kader denen bir sey de var, hele görelim ve bakalim... Bir tane komsumuz var, Malatya-Arguvan'li, kizi 25 yasinda kardesim gibi görüyorum onu, benim sarma sevdigimi biliyorlar hep bana cuma günleri sarma ve özel bir salcali sosla yapiyor, o da bana hep takiliyor. Levantiner abi ne zaman evleneceksin bak güzel kiz cok. Sana kurban olani gelir, istersen sana ben önceden on tanesini seciyim onlara bi bak falan filan... Die in der Türkei sind wahre Beziehungsexperten, aber weil du selber dort wohnst weisst du ganz genau was ich meine
Yakinda sira sanada gelir Billy! Es wird immer eine schönere, intelligentere etc geben. Doch wichtig an der ganzen Sache ist, dass man zu seiner Entscheidung steht... O karari yakinda sana da verdirirler.. Burasi Türkiye körle yatan $a$i kalkarmis