Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.09.2012, 16:25
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
levos ne yapiyon beyaaaa?

40 yasindan önce asik olmayan klalbsizdir. 40 dan sonra asik olan akilsizdir.

levos, kardesim bana hersey de ama merak ettim diye cocuk yapma, beyaaa

bu dünya bes para etmez. yine düsün. yanlis hayatta dogru yasam olmazmis.

ama evoltionda zaten moral felan yok onun icin cocuk yapsanda fark etmez. ama kari milletine inanmaz. bes para etmezler. off yaaa.

sorry, ayni seyi yine anlattim. ama propagandanin birinci sarti: tekrarla, tekrarla, tekrarla

he bide annen egoistlikleri biraksin. o yasda insan kendini düsünmemesi lazim.
Anliyorum hani su söz var 20'sinde kommunist olmayan kalpsizdir ve 30'unda hala kommunist olan akilsizdir gibi degil mi

Bu dünya bir pencere her gelen bakip gidiyor. Mühim olan bu imtihani iyi gecmektir. Kardes, ben asik olunacak yastan coktan ciktim. Cünkü ask evlilikleri ile mantik evlilikleri arasinda müthis bir fark var. Ask gecidir. Mantik gecici degil olmazsa daha iyidir Bundan 150 sene küsür önce de Almanya'da da mantik evlikleri yapilmisti (Vernunftehe) ve ayrilma oranlari bu ask evliliklerinden (Liebesheirat) cok daha azdi. Bir kadin kendini erkegine sevdirmesini bilmesi gerek ama diyorum.
Allah'a inaniyorum diye sende beni gelenekci beyinleri afyonlastirilimis geri zekalilarla sakin karistirma oldu mu? :-) Cennet annelerin ayaginin altindadir. Anneler cocuklari icin her zaman en iyisini isterler. Dogru senin cennetle ve cehennemle fazla alakan olmadigi icin söyle söyleyim o zaman. Bizim köyde bir laf vardir! Ananin bastigi cücük ölmezmis! :-)

Senin "medeni halin" nasil? ;-) Biraz anlatta muhabbetimize farkli bir yön verelim