Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.09.2012, 07:54
AzziToni

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
@Billy

ne yapıyım kardeş ben öncelleri kizil kommunistlerin önde gidenlerindendim. Din, iman Allah kitap kelimelerini duyunca karsımdakini acıyarak cahil, aydınlatılması gereken bi zavallı olarak görürdüm. Ama gün geldi Molla olan ve arapca bilen bir büyük dedemin olduğunu ögrendim. Derken bir takım şeyler oldu ve bunlar benim inanc komumu yeniden değgerlendirmeme vesile oldu. Bu konuyu başka bir zaman sağlıklı bir şekilde tartışırız dilersen..

Bana sorarsan senin durumun çok vahim. Eninde sonunda üc cocuklu bir ailen olacak senin. Demedi deme Sen büyük laf konuşuyorsun, büyük laf konuşmanın bedeli nedir göreceksin

Assad'a, Iran'a, Türkiye'ye gelince, Allah sonumuzu hayır eylesin ve bizi bu ortadoğu virüsünden korusun. O bataklığa bi giren bir daha cıkamıyor. Ve bizim süper zeka başbakan ful gaz o istikamete doğru ilerliyor.. Bunları da ayrıntılı bi şekilde konuşuruz.

İnsan sırf bir yığın et ve kemik parçası olduğunu sanmıyorum.. Bunları da sonra görüşürüz. Kardeş annem bana 'damardan nağmler' yapıyor, dünya gözüyle oğlundan torun görmek istiyor. Annemi de kıramıyorum ve beni bi merak sardı. Benden gelen nasil olacak diye. Sırf bu merağı gidermek için bile cocuk yapılır değil mi ama

Hadi iyi akşamlar dilerim
dedesi molla oldugu icin dindar olandan, babasi chpli oldugu icin chpli olandan kork

din futbol takimi degilki tutasin.
parti futbol takimi degilki tutasin.

levos birak artik bu yobazligi. gel ben seni aydinlatayim.
benim 10 yil önce dedigim konulari sen daha yeni yeni kabulleniyorsun. cok geriden geliyorsun.