Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.08.2012, 13:27
Boyut1

Standard Kemal Kılıçdaroğlu PKK ile görüştü. İşte şok belgeler!

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz yıl Almanya’da PKK terör örgütü yetkilisi Mustafa Günel ile görüştüğünü belirten işte o şok belgeyi yayınlıyoruz.

Kılıçdaroğlu’nun PKK’lıyla görüşmesi kayıtlara geçti. Habervaktim, CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz yıl Almanya’da PKK terör örgütü yetkilisi
Mustafa Günel ile görüştüğüne dair şok belgeye ulaştı.

CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart’taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Eylül 2008′de Almanya’da bulunduğu sırada PKK’lı Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Günel’in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz yıl Almanya’dayken PKK terör örgütü üyesi ve uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman Polisi tarafından teknik ve fiziki takipte bulunan Mustafa Günel ile görüştüğü telefon kayıtlarını 1986-1997 yılları arasında Alman Emniyeti’nde görev yapmış bir isim olan Araştırmacı Yazar Talip Doğan Karlıbel, habervaktim.com’a açıkladı.

TEKNİK TAKİP SONUCU ORTAYA ÇIKTI
Habervaktim’in ulaştığı telefon kayıtlarına göre, CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart’taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Eylül 2008′de Almanya’da bulunduğu sırada PKK’lı Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Güne’in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.