So jetzt muss ich aber arbeiten! Wir schreiben uns noch Azzi
P.S. Sein Land und sein Volk zu lieben ist zweifellos Patriotismus. Ich bin auch ein bekennender Patriot, doch dass Du mir unterstellst ein Rassist zu sein, srengt alle Grenzen. In meiner Familie gibt es angeheiratete Kroatinnen, Russinnen, Deutsche, Italienerinnen, Marrokanerinen etc.
Aber dazu später Azzi! Simdi biraz para kazanmam gerek! Azerbaycan diyarinda ne is yapabiliriz ne yapamayiz ona kafa yoruyorum.
Topragina can demissem
Suyuna mercan mercan demissem
Canimi kurban kurban demissem
Ay gözüm canim hey Azerbaycanim
Bulaklari serbet tadi
Arzularimiz hele daldadir
Tebriz'in gözü gözü yoldadir!
Ay gözüm canim Azerbaycan'nim
Karabag'in da mor sümbülüm var
Baldan da tatli sirin dilin var
Türkistan gibi büyük elin var
Ay gözüm canim Azerbaycan'nim
Sana soru soruyorum Azzi, etnik kökeni Ermeni asilli olan Abdullah Gül Kayseri'yi kendinin kalesi olarak taminladigi icin diplomasi geregi Türkiye-Ermenistan macini Kayseri'de oynanmasini teklif etmisti! Oguz'un Afşar boyundan olan (bende Afşar Türkmeniyim) Kayserililer buna siddetle karsi cikti ve "kardeşimin katilini sehirimide görmek istemiyorum demisti" Simdi onlarin hepsi irkci mi oluyor su Kayseri'lilerin!
Ama buna ragmen burda Ermeni bir eczaneci arkdasimla var ve kendisi Ermeni kökenli! Dilerim ki Ermeniler ve Yunanlar ve Suryaniler bir sekilde kacmak olduklari Türkiye'den dönsünler ve bir arada kardesce yasayabilecegimizi böylelikle de dosta düsmana gösterelim. BAK BU KONUDA AKP'YI DESTEKLIYORUM! BINDE BIR DE OLSA OLUYOR BÖYLE SEYLER!
Bak ben din dil irk ayrimi gözetmem! Gözettigim seyler menfaatimce sahsi ve toplumsal olarakta milli cikarlarimizdir! Ben zalime Yavuz mahsuma Yunus olabilir ve Yaradilani Yaradan'dan ötürü sevebilirim. Bu da benim terbiyemde var Azzi....
Neyse simdi is vakti!