Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.07.2012, 16:14
AzziToni

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Sen buna bos konusma mi diyorsun lan Azzi? Daha ne kadar dolu konusuyum? Actim agzimi yumdum gözümü! Bir insan serefi icin yasar ben malum zihniyeti yaptiklarindan dolayi serefsizler tayfasina ait ettim. Daha ne kadar dolu konusabilirim ki?
O zihniyet nedir? Kimin zihniyetidir? Ve en önemlisi o zihniyet ne yapti?
z.B.: „Levi’nin zihniyeti yaptiklarindan dolayi serefsizdir“.
Bu benim görüsümde bos konusmak. Cünkü niye Levinin zihniyeti serefsiz ki? Ne yapmis onun zihniyeti? Benim nereme batmis?
Anlatabildim mi Levi? Onun icin bos konusma diyorum.
Zitat:
Aslinda en önemli soruyu soruyorsun? Neden korkuyorsun? Cenab-i Allah-u Teala C.C.'dan korkuyorum. Yoksa ne ininden ne cininden ne seytandan ve onlarin insanlar arasindaki mütteviklerinden korkarim evvel Allah.
Eee korkamdiginin ispatinida isteriz. O kadar seyler saydin simdide git savciya bu adamlardn sikayetci ol.
Ama bilki savci sana ilk ispatin varmi diyecek. Sende yok ama Ahmet Mehmetten duydum diyeceksin.
Savci Ahmeti ve Mehmeti getirtecek ve onlara soracak. Bunlarda Ali Veliden duydum diyecek. Bunlari cok iyi biliyorsun. Ama yinede git savciya.

Zitat:
P.S. Ulan Azzi, seninle vaybee'de ki ramazan özel sohbetimiz hosuma gitmeye basladi. Senin öbür sorularina detayli bir sekilde yine cevap verecegim.
Ulan Levi senin sözüne güvenim kalmadi. Önce sirayla konulari tek tek konusacagiz demistik. Konuyu sulandirmadan. Sen ama yine elli sey kattin konuya. Cevap verecem deyip simdiye kadar yamuk yapiyorsun. Ben sana sorularin listesini her defasinda siraliyorum. Lütfen tek tek cevapla.
Zitat:
Bir kere daha, bikmadan usanmadan! Ta ki hak gelip batil gidesiye kadar! Hz. Ali efendimizin bir sözünü yeni okudum ama cok güzel!
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali )
Yine benim dedigime cikiyor. Bildigin birsey varsa egilme git savciya. Gitmezsen hakkinla beraberinde serefini kaybedersin.