Kuran ayetlerini inkar edeceğini düşünmüyorum! İşine gelmeyince o küstahlığıda yapacak kadar münafıksan baştan hiç girmeyelim. O kadar hava atıyorsun ya ben biliyorum diye. Hadi bakalım.
Nur suresi ayet 3 "zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir. zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir." buyurulmuştur.
Bilgin olsun diye açıklama yapayım. Ayet seçenek sunmuyor. İsterlerse demiyor. Emrediyor. Emir olduğu için hüküm içeriyor ona göre yaz yazacağını.
Bu ayetten ehli kuran birisi olarak ne anlıyorsun açıklarmısın?
Noldu?
Gelelim Hırsızlık yapanın elinin kesilmesine, gelelim kısas meselesine, zina yapanların taşlanmasına girmiyorum çünki orada işte sonradan girdi sokuşturuldu kurana diyeceksin ve bir önceki yazında verdiğin bilgiyle yani ''Müminler Allah’ın indirdiği tüm kitaplara inanır. Ancak diğerleri tahrif edildiği için biz içerik olarak sadece son kitabımız Kuran’a inanırız. Çünkü Allah Kuran’ı koruma sözü vermiştir ve içerisinde tek bir çelişki olmaması ve bilimsel, matematiksel mucizelerle desteklenmesi de bunun delilidir'' kendin çelişeceksin

))
Bu ayetlerin günümüzde hükmü kalkmıştır mı diyeceksin yoksa
Yoksa işte 36 şart lazım hırsızın elini kesene kadar falan gibi klişeleşmiş laflar mı diyeceksin?! Anlıyalım. Taliban mısın insanların orasını burasını kesiyorsun he?
Ulusal kanaldan öğrendiğin dini bilgilerinle burada caka satma çocuk.
Osuruktan teyyare selam söyle o yare demişsin. Sana yakışan bir cümleyle başlamışsın. Dedim ya, kelimelerin bittiği yerde standart seykoların kullandığı laflara baş vuracaksın. Ezberden ibaretsin, basitsin.