Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.12.2011, 12:30
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imparator_73 Beitrag anzeigen
Yazdığın saçmalıkları okudumda kuran'dan dahi bilgin olmadığını anladım. Okumamışsın bile. Türkçesini kastediyorum.

Okuduğunu ve bilgin olduğunu bilsem sana öyle şeyler yazardımki beynin uçuklar ve kuranımı savunsam yoksa kendimimi savunsam ikilemi içinde ambalaj olur kambur kambur bilgisayarın başından kalkıp temiz hava almak için dışarı çıkardın. Seni okuyanda adam sanır. Meydanı boş bulmuşsun yazmışsında yazmışsın zavallım. Eminim ki en iyisini ben biliyorum bilincinde dolaşıyorsundur kaldırımlarda. Hatta eksik ve yarımyamalak türkçenle burada bana ikna edici cevaplar veremeyincede haliyle basit duruma düşmemek için galiz kelimeler içerikli cevaplarada başvuracaksındır. Seviyeni göstermiş olursun hiç yeltenme derim. Onuda iyi beceririm haberin olsun.

Hazırmısın tartışmaya?
Osuruktan teyyare selam söyle o yare. Senin yazilarin polemiklige dirmik cekmekten haric hic bir baska icerik tasimiyor. Benim seviyemi degil senin icinde kalmis olan seyi tartisalim bakalim. Seviye asagidan yukariya bakinca ancak kibirlilik gibi algilanir. Olur öyle seyler. Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirler. Polemigi birakta yaz yazacagini. Görüyüm bakiyim senin Kur'an-Kerim hakkinda bilgilerini... Ben hazirim tartismaya, basla!

Geändert von Der_Levantiner (29.12.2011 um 14:29 Uhr).