Zitat:
Zitat von PasaZade
konuyu saptirdiginiz icin bende maydanoz olayim
der faule levantin hat lange jahre bei seinem bruder gelebt und über diverse internetseiten eine frau in deutschland gesucht.
leider hat ihn keine gewollt und er wurde immer wieder abgewiesen.
irgendwann hat sein bruder (schwägerin) auch kein bock mehr auf ihn gehabt und hat ihn wieder in die türkei geschickt. yillarca almanyada yarasa gibi abisinin parasiyla gecindi.
simdi yine dönmek icin binbir yalana basvuruyor topumuz :-)
levantin kocum anlatsana yine su hikayelerini... uzayda dolasan türklerden basla, sonra baltacida yedigin dayaga kadar anlatabilirsin ;.)
ama oyun bozanlik yapma... öyle yine ben gidiyorum bi daha buraya gelmiyorum deyip tükürdügünü yalayarak yeni nickle gelmek yok
very dipnot: birak bu tükürük yalamayi kocum
|
Hele sükür, geldin. Zaten inan bana sen Vaybee'nin tuzu biberisin. Sen tipik bir geri zekali bir vatandasin, hani su meshur 50% var ya onlardan yani anlarsin. Aslinda ben Aziz Nesin'nin tespitine sasiyorum. O bu milletin yüzde 70% aptal oldugunu iddia ederdi. Eh AKP'lim tüm potansiyaliniza ulasamamissiniz daha :-)
Ben Türkiye'de sirf yasamiyorum ki, ben Türkiye is de yapiyorum. Bir kac ay sonra Almanya'ya yine gelecegim. Sonra Amerika var sirada. Aslanim ben Alman vatandasiyim, yani Staatsbürgerschaft teste bile gerek duymadilar bende. benim kici kirik kopftuchlu knoblauch-Ayse'lere ihtiyacim yok. Bence dünyanin en güzel kiziyla cikiyorum, o benim Almanya'ya geri dönmemi istemiyor. Gel Istanbul, Ankara'ya da Izmir diye tuturuyor. Sana da dua ediyorum. Cenab-i Allah C.C. sana söyle güzel ve oturakli bir Türk kizi nasip etsin. Yoksa kafayi siyirip bir sey ugruna Filistin'lerde bile cihat yapacak ve bekarliktan kuduracaksin PasaAbazade