Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.09.2011, 19:44
21esma21

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Helal olsun sana Esma, kirk yillik Yanni'yi Gani yapiyorsun. Inceligi hem basindadir hem de sonundadir. Hangi irktin bahsetmis M. A. Ersoy? Onun her sözü bir inceliktir. Ve en son ne demistir biliyormusun? Atatürk Istiklal Marsi icin bir siir yarismasi düzenlemisti. Ve kazanan M. A. Ersoy olmustu. O para ödülünü reddetti ve artik bu siir benim degil TÜRK MILLETININ demistir..
Ya Esma ne yapacagim seninle böyle sana tarih dersi vermekten dogrus hoslaniyorumda.. Bak bende Türkiye'de egitim görmedim. Bende Almanya'da Kindergarten'den tut Abitur' falan filan yollarindan gectim. Kendimi bir Kosmopolit olarak görüyorum. Ama kalbinim bir kösesinde hep köyde Türkmen dedesiyle gezen Türkmen cocugu kaldim. Simdi bana irkcilik yaftasini mi yapistiracaksin? Kürtlere her türlü kültürel özerklik tanindi. Bende bir Af$ar Türkmeni olarak kendini kültürümü yasamak istiyorum ne var bunda?
Biliyormusun, arnavut kökenli fakat türk tarihine büyük imzalar atmis olan birine irkcilik suclamasinda bulunman ve bana tarih dersi vermeye kalkman cok gülünc ....

Kendi kültürünü yasa ama baskalarinkinede karisma!