Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Pasa ben bosuna mi oksijen tüketiyorum. Sen benim yazilarima okumadan mi cevap veriyorsun? Neden CHP'ye oy verilecegini ben harf harf, nokta nokta, virgül virgül anlattim. Ama galiba sen yine de anlamamissin.
|
CHPye bakinca sadece arkadaslarini satan yalan söyleyen kisilikler görüyorum. Bu insanlardan hayir gelmez. Karisini, arkadasini satanlar herkesi satar. Vatani milleti zaten satar.
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Bak her sürüde kara koyun olur.
|
Sizin sürüde ak koyun yokki, hepsi kara koyun.
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
CHP dedigin köklü bir partidir. on milyonlarca üyeleri ve sempatizanlari var. Bunlarin arasinda carigi da cikar cürügü de. Ama biz cürüklerimizi ayitliyoruz siz ayitlamiyorsunuz. Birinci fark bu!
|
CHPnin kökünü görüyoruz. Kürt yoktur diyen CHPyi hatirla. Dersim olaylari hakkinda CHPnin tavrini hatirla. Alevi kardeslerimize söylediklerini hatirla. Dini nasil yasakladiklarini hatirla.
Bir cürük atip öteki cürügü getiriyorsunuz. Gandi Kemal SSKyi yüzyilin zararina ugratip sonra Rahsan affiyla zor kurtaran adam degil mi?
Yaw sizin nereniz dogru ki? Birgün dogru olursaniz oy pusulalarinda belli olur.
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Ben futubolu cok severim ama Türkiye'de futbolda sike oldugunu herkes biliyordu. Bugün mü sike devletin aklina geldi. AZIZ YILDIRIM SIKE ICIN DEGIL NATO IHALESINE KATILMASIN DIYE HAPSE ATILDI! 4 Milyar Dollar'lik büyüklügünde bir Ihale.
|
Unutma Türkiye hukuk devleti. Hukuk isliyor. Bunlar devletin aklina gelmiyor, yarginin aklina geliyor!!!
Bu bozuk plagi daha önce ergenekon icinde caliyordunuz. Simdi tek tek itiraf ediyor sizin o sucsuz olan pasalar

Hani ergenekon avukatiydi CHP??? Hani yemin etmeyecektiniz???
Bu kadar omurgasizliktan sonra hlak size niye oy versin???
Meclisi kilitlemek icin yemin etmeyen serefsizler, sonra gördü meclisin yalniz basina calisabilecegine... tipis tipis gidip yemin etti adiler....
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Ve Calik Grubu rakipsiz kaldi. Calik Grubu'nun baskani da Recep Tayyip Erdogan'nin dünürü, yani Erdogan'nin kizi onun gelini. Ne tessadüf ama degi mi  Allah icin simdi kim kalkar da Erdogan'a sen yandascilik yapiyorsun ve devletin parasiyla yandaslarini zengin ediyorsun diyebilir mi? ;-)
|
Sizi rahatsiz edende zaten artik dindar kesimin yükselmesi. Daha önceleri hep ayni insanlar para kazaniyordu.... Simdi artik o paralar dagiliyor... Sen onun bunun parasina bakacagina calis kendi parani kazan.
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Deniz Feneri sorusturmasi artik komik ve rezil boyutlara ulasti. Insanlar artik Kemal Sunal filmimlerinde ki gibi bir komedi olarak seyrediyor. Deniz Feneri'nden Fenerbahce'ye iste böyle baglanti kurulu. Köprü de Recep Tayyip Erdogan'dir.
|
Neresi komikmis bu sorusturmanin? söylede bizde gülelim. suclu olanlar iceri alindi. artik yargilanana kadar iceride beklerler... Kesin ergenekoncularla, balyozcularla arkadas olmuslardir.... onlar daha cok bekliyecek o delikelrde
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
CHP inandirici olmak icin yeni yollar ve yöntemlere basvuruyor. Kimseye cizgisinden ve misyonundan taviz vermiyor. Bak AB standartlarina uygun anayasa hazirlaklarina kayitsiz AKP'nin daveti üzerine kayitsiz sartsiz katiliyor. Benim secmemin, senin secmenin diye ayirmiyor. Hepsini millet potasinda eritiyor ve hepsine bir gözle bakiyor.
Ve en önemlisi uygarliklar yeni icaatlar özgür ve demokratik toplumlarda olur. Bugün Amerika ve Avrupa herseye ragmen yine dünyanin ekonomik, siyasi ve kültürel anlaminda lideri konumda neden? Serbest ve acik toplumda ondan.
Türkiye'de CHP dahil hic bir partide parti ici demokrasi yok. Yani delegeleri parti üyeleri degil genel baskan belirliyor. Bu AB standartlarina zit bir hadise. Ama aradaki fark CHP parti ici demokrasiye geciyor. Fikiri üstün olanlar üstün mevkilerde görev yapar.
Iste fark bu! CHP varsa hepmiz icin var 
|
Biz farki iyi görüyoruz. Sizin yilan gibi kivranmanizida iyi görüyoruz. CHPli belediyelerin tek tek basilip iceri atildiklarinida iyi gördük. nerede CHP belediyesi orada yolsuzluk. artik size ve sizin zihniyete yol yok türkiyede.